Ali Yalçın, İyiler mutlaka kazanacak, kötülük hüsrana uğrayacak

Ali Yalçın, İyiler mutlaka kazanacak, kötülük hüsrana uğrayacak

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Tunceli İl Temsilciliğinin İl Divan toplantısına katıldı. Yalçın burada yaptığı konuşmada...

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Tunceli İl Temsilciliğinin İl Divan toplantısına katıldı. Yalçın burada yaptığı konuşmada “Coğrafyalar tarumar ediliyor, kitle halinde katliamlar yapılıyor ve insanlar yerlerinden yurtlarından ediliyor. Böyle bir hengamede, geçen yüzyıl yangından kurtardığımız bir ülkenin kendi ruh yolculuğuna hem katılıyoruz, hem de şahitlik ediyoruz” dedi.



 

Genel Başkan Ali Yalçın, Tunceli İl Temsilciliğinin düzenlediği aylık il divan toplantısına katıldı. Tunceli İl Temsilciliğinin İl Divan toplantısına Yalçın’ın yanı sıra, Memur-Sen Tunceli Başkan Vekili ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Bülent Kar, Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aslanoğlu, bağlı sendikaların şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yalçın burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin ve dünyanın yeni bir dönüşümün arifesinde olduğunu kaydetti. Yalçın,  Türkiye’nin ve bölgenin yeniden dizayn edilmeye çalışıldığı ve kontrol altına alınmaya çalışıldığı bir dönemde Memur-Sen’in de sorumluluk aldığını ve teşkilatların bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini söyledi.



 

Yalçın, “Mazlumların ve İslam coğrafyasının umudunu Türkiye’ye bağladığı bir süreçte bizler bu ülkeyi ve bu ülkenin geleceğini düşünmek zorundayız. Biz ağaya kalkarsak zalimler ancak o zaman diz çökecek. İyiler kazanacak ve kötüler mutlaka kaybedecek. Yeter ki biz dik duralım, mücadelemizden vazgeçmeyelim dedi.



 

Yalçın, teşkilatına evrensel düşünmeleri gerektiğini söyledi; “Siz olmasaydınız, Türkiye’nin köklerinden tevarüs etmiş bilinciniz olmasaydı biz emperyalizme karşı bu kadar güçlü bir söz söyleyemezdik. Varlığınızla, ilkeli duruşunuzla bu toprakların irfanıyla yoğrulmuş insan ve emek görüşünüzle, dünya insanlığına umut oluyorsunuz. Küçük hesapların değil, dava adamlığının gereğini bihakkın yerine getirerek, bu sefere güç veriyorsunuz” şeklinde konuştu.



 

Kar: Memur-Sen’in erdemli mücadelesine omuz vermekten gurur duyuyoruz

Memur-Sen Tunceli Başkan Vekili ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Bülent Kar ise yaptığı konuşmada Tunceli şubesinin çalışmalarını anlattı. Teşkilatına teşekkür eden Kar “Sizlerin destekleri ile Tunceli ilinde sendikamız tohumlarının ilk atıldığı yıllardaki birkaç kişiden kamu çalışanlarının sendikamıza göstermiş olduğu teveccüh ve konfederasyonumuzun toplu sözleşmede elde ettiği kazanımlar sayesinde bugün sayımız binleri aşmıştır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.