Ali Yalçın: Mazlumdan Yana Olacağız

Ali Yalçın: Mazlumdan Yana Olacağız

Eğitim-Bir-Sen'in yeni Genel Başkanı Ali Yalçın,ilk açıklamasını VAHDET’e yaptı.

Mazlumdan yana tavır alacaklarını vurgulayan Yalçın, "Sendika olarak eşitsizlikleri gidermek ve toplumun her kesiminin sisteme eşit katılımı için çalışmalar yürüteceğiz" dedi

320 bin üyesi ile ülkenin en büyük sendikası olan Eğitim-Bir-Sen, geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği 5. Olağan Genel Kurul'da yeni genel başkanını seçti. Büyük bir oy farkı ile Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı seçilen Ali Yalçın, ilk açıklamasını Vahdet'e yaptı. 

"MAZLUMUN YANINDAYIZ"

Her zaman ve her yerde mazlum ve mağdurun yanında, zulmün karşısında olacaklarını vurgulayan Yalçın, "Sendika olarak eşitsizlikleri gidermek ve toplumun her kesiminin sisteme eşit katılımı için çalışmalar yürüteceğiz. Dünyanın gidişatına ve güncel meselelere kayıtsız kalmaksızın, köklerimizin bize kazandırdığı irfana da asla duyarsız kalmadan 'Erdemliler Hareketi' olarak mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. 

GENÇLERİMİZ OYUNA GELMEYECEK 

Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun, PKK sempatizanları tarafından katledilmesini de değinen Ali Yalçın, şunları söyledi: "Türkiye buna benzer olayları daha önce de yaşadı. Cumhuriyet Mitingleri’nde, Gezi’de, 6-8 Ekim olaylarında başaramadıklarını üniversite olaylarıyla başarmaya çalışıyorlar. Sandıkta başaramadıklarını sokak hareketleriyle başarmaya çalışıyorlar. Gençlerimiz bu oyunlara gelmeyecektir. Bu kirli tezgâh tutmayacaktır" dedi.   

kaynak: http://www.gazetevahdet.com/mazlumdan-yana-olacagiz-11595h.htm

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum