Ankara-Bala Özelinde Eğitimde Cumhur İttifakına Kumpas İddiası!

Ankara-Bala Özelinde Eğitimde Cumhur İttifakına Kumpas İddiası!

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube Başkanı Ertekin Engin, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarda şok iddiaları dile getirdi.

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube Başkanı Ertekin Engin, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarda şok iddiaları dile getirdi. İşte o açıklamalar:

BALÂ İLÇESİ ÖZELİNDE EĞİTİMDE NELER OLUYOR?

Yetkili Sendika olma özelliğini aslında kamuoyu vicdanında bir sendika olma hüviyetinden uzaklaştığı İçin kaybeden ve feryadına kavuşanlarla hesaplaşacağız!

Tecavüzle başlayan, ihale süreçlerinde eğitim çalışanlarının tehdit ve baskı altına alınmaya çalışılması ile devam eden sürecin aktörleri siz Eğitim Çalışanlarını sahipsiz mi zannediyorsunuz?

Soruşturmayı açtırıp; önceden soruşturmanın ne şekilde sonuçlanacağını söyleyenlere ve bu paralel yapı emrine uyanlara sessiz kalacağımızı zannedenleri ikaz ediyorum: Gaflet içindesiniz, yanılıyorsunuz.

Cumhurbaşkanını ve Cumhur İttifakını hedef almışların himaye edildiği, onların iftiralarına itibar edildiği bir kumpas karşısında susacağımızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz!

Önümüzdeki günlerde konu ile ilgili ayrıntılı açıklamalarda bulunacağımızı ve geçmişten günümüze kadar vuku bulmuş hadiseler, kusuru eksiği bulunanlarla ilgili hukuki ve idari her türlü girişimde bulunacağımızı buradan ilgililer ve yetkililere bildiriyorum.

Ertekin Engin

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube Başkanı

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.