Atatürk Lisesi'nden Büyük Başarı: Türkiye 8.si Fırat Şirvan

Atatürk Lisesi'nden Büyük Başarı: Türkiye 8.si Fırat Şirvan

130 yıllık köklü tarihi ile Ankara'nın en eski okulu olan Atatürk Lisesi YGS'de Türkiye 8. si çıkararak büyük bir başarıya imza attı.

130 yıllık köklü tarihi ile Ankara'nın en eski okulu olan Atatürk Lisesi  YGS'de Türkiye 8. si çıkararak büyük bir başarıya  imza attı.  Geçmişi  büyük başarılarla dolu Atatürk Lisesi  başarılarına bir yenisini daha ekledi.  2011 yılında yapılan SBS sınavında Türkiye 21977  olan son sınıf öğrencisi  Fırat ŞİRVAN 2016 YGS'de başarısını katlayarak 2 milyonun üzerinde adayın girdiği sınavda Türkiye'nin en iyi 8. öğrencisi olmayı başardı.

Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı'nın maddi manevi katkıları ile okul bünyesinde hazırlanan kurs programı ve okul öğretmenlerinin gayretleri Fırat'ın bu başarısında önemli bir paya sahiptir. Atatürk Lisesi dershaneler olmada da öğrencilerin başarılı olabileceklerini ispatlamanın büyük onurunu yaşamaktadır. Öğrencilerine okul imkanları ile başarılı bir sınava hazırlanma süreci geçiren Atatürk Lisesinde Fırat'ın yanında Türkiye'de ilk bin içerisinde pek çok öğrenci yer almıştır.

Başarılarından ötürü Öğrencimiz Fırat'ı ve diğer bütün öğrencilerimizi tebrik ederim. Katkılarını esirgemeyen Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Erol Üçer Bey nezdinde tüm vakıf üyelerimize, emeğiyle yüreğiyle bu başarının ardındaki gerçek kahramanlar öğretmenlerimize şükranı borç bilirim.

                                                                                                                                          Bayram AKYÜZ

Eğitim Yöneticisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum