Bakan Yılmaz'dan FETÖ'den İlişiği Kesilen Öğretmenler Açıklaması

Bakan Yılmaz'dan FETÖ'den İlişiği Kesilen Öğretmenler Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, , İstanbul Ticaret Odası Meclis Toplantısı'nda konuşma yaptı.

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul Ticaret Odası Meclis Toplantısı´nda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz´un milletin milli mücadele ruhundan hiçbir şey kaybetmediğinin 7 düvele gösterildiği gün olduğunu belirtti.

FETÖ kapsamında ilişiği kesilen öğretmenler

Bakan Yılmaz, FETÖ soruşturmaları kapsamında, bu yapıyla bağlantısı olan kişilerin ilişiğinin kesildiğini hatırlattı. İlişik keserken tek bir kriteri dikkate almadıklarının altını çizen Yılmaz, "33 binin üzerinde ilişik kesme oldu. Sendika, oradaki terörist başının talebiyle kurulmuş bir sendika. Yüzlerce sendika olmasına rağmen ona üye oluyorsunuz. Normal hesap açmanızdan dolayı bir şey demedik ama çağrı üzerine bankaya destek yapıyorsanız onu dikkate aldık. Yine onların özel dernekleri var, ByLock var. Eğer bunların hepsi bir araya gelmişse bu şekilde yaptık." dedi. Türkiye´nin bugün bulunduğu noktadan çok daha iyi bir yere geleceğine inandığını dile getiren Yılmaz, şunları söyledi: "İndeksler geleceğimizin çok daha aydınlık olacağını söyledi. Yurt dışında yapılmış bir çalışmaya göre 2030´da İtalya´nın, 2050´de Fransa´nın önündeyiz. Niçin? İnanın Türkiye´de çok iyi giden şeyler var, bunlardan biri de eğitimdir. Eğitimin ölçülen miktarı, en somut milli gelirimizdir. Milli geliriniz ne kadarsa eğitiminiz de odur."

Bakan Yılmaz, sözlerini "Güzel günler göreceğiz. En güzel günler, henüz görmediklerimiz, en güzel sözler, henüz söylemediklerimiz." diyerek bitirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum