Eğitim Bir Sen'den Şube Müdürlüğü Hazırlığı

Eğitim Bir Sen'den Şube Müdürlüğü Hazırlığı

Eğitim Bir Sen'den Şube Müdürlüğü Kitabı ve Eğitimi

Milli Eğitim Bakanlığı görevde yükselme ve unvan değişikliğine ilişkin yönetmeliği yayınladı ve sınav tarihi konusunda da Kasım sonu tarihini verdi. 10 yılı aşkın süredir Milli Eğitim Bakanlığında şube müdürlüğü kadroları münhal bulunuyor. En son 950 yeni kadro ile 2000’e yaklaşan münhal kadro için eğitimciler görevde yükselme sınavlarına girecek.

Okul yöneticiliği sınavları öncesi üyelerine sunduğu hizmetlerle fark yaratan Eğitim-Bir-Sen’in ne yapacağı merak ediliyordu. Basın ve İletişimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın’ın twitterdan yaptığı açıklamalar Eğitim-Bir-Sen’in yine hazırlıklı olduğunu ve üyelerine fark yaşatmak için yoğun mesai harcadığını ortaya koyuyor.

sube-muduru-maaslari.png

Yalçın: Eğitim-Bir-Sen Teşkilatları Üyesinden Yine Tam Not Alacak

Üyelerimiz yine teşkilatımızın fedakârlığına şahit olacak diyen Genel Başkan yardımcısı Yalçın, “Eğitim-Bir-Sen teşkilatları çalışmalarıyla üyesinden tam not almış teşkilatlardır. Üyemiz yine teşkilatımızın fedakârlığına şahit olacak” diye yazdı.

Kitap Sadece Üyelere Verilecek

Yalçın; “Sadece Eğitim-Bir-Sen üyeleri teşkilatımız aracılığı ile temin edebilecek ve üye olmanın avantajı bir kez daha hissedilecek” diye yazdı.

Eğitim-Bir-Sen, Uzaktan Merkezi Eğitim Yapacak

Yalçın; “Uzaktan merkezi eğitim çalışmamızda detaylar netleşmek üzere. Okul yöneticiliği sınavlarında üyeye fark yaşatan sendika yine fark edilecek” şeklinde tweet attı.

İşte o tweetler:

twitt1.jpg

twitt2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.