Ersağ ile Kazançlı Alışveriş

Ersağ ile Kazançlı Alışveriş

Günlük hayatta kullandığımız temizlik ürünleri ve kozmetik için genellikle marketlerden veya kozmetik ürünler satan mağazalardan görerek almayı tercih ederiz.

Günlük hayatta kullandığımız temizlik ürünleri ve kozmetik için genellikle marketlerden veya kozmetik ürünler satan mağazalardan görerek almayı tercih ederiz. Ancak buralardan aldığımız ürünlerin ne kadar güvenilir olduğunu bilemeyiz. Yapılan araştırmalar, pek çok kozmetik ve temizlik ürününde kanserojen maddelerin olduğunu ortaya çıkarmıştır. Kendi sağlığımız, özellikle çocuklarımızın sağlığı için doğal ve sağlıklı ürünler tercih etmek isteriz. Peki bu konuda hangi markaya güvenebiliriz ve nereden alışveriş yapmamız gerekir? Ersağ, uzun yıllar önce Denizli’de kurulmuş olan ve kozmetik başta olmak üzere, günlük hayatta kullandığımız pek çok malzeme için sağlıklı ürünler sunan bir firmadır.

Ürünlerin özellikleri;

  • Ersağ ürünleri, doğaya zarar veren ve yok olmayan fosfat ve diğer kanserojen maddeler kullanmadan üretilmiştir.
  • Ürünlerin tamamı yerli malıdır ve Türkiye’de üretilmektedir.
  • Ürünlerin hepsi Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır.
  • Ürünler, tamamen doğal olduğu için Helal sertifikasına sahiptir.
  • Tamamen uluslararası kalite standartlarında üretim yapıldığı için ISO 9001 ve ISO 140001 kalite belgelerine sahip olmuştur.
  • Belirli zamanlarda yapılan bağımsız denetim kuruluşları tarafından yapılan kontrollerde, kalite geçerliliğinden tam not almaktadır.
  • Ürünler tamamen bitkisel yağlardan ve bitki özlerinden üretilmektedir.
  • Ürünler konsantre olarak hazırlandığı için, diğer markaların ürünlerine göre çok daha uzun ömürlüdür.

Ek kazançlar;

Firma, müşterilerine hem alışverişlerinde kazançlı çıkmaları hem de ek gelir elde edebilmeleri için Ersağ üye sistemi geliştirmiştir. Bu sisteme göre memur, ev hanımı, öğrenci yada işe ihtiyacı olan herkes ek kazanç elde edebilir. Bu şekilde kazanç sağlayabilmek için sisteme üye olmanız gerekir. Sisteme üye olmak için hiçbir ücret yada üyelik aidatı ödemezsiniz. Bu sistemde iki tür kazanç sağlayabilirsiniz.

  • İlk yöntem; alışveriş yapmaktır. Yaptığınız alışverişler indirim alabilir hatta sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza, Ersağ ürünlerinin tavsiye ederek satışından gelir elde edebilirsiniz.
  • İkinci yöntem; üye kayıt etmektir. Sisteme, kendi ID’nizin altında üye kaydı yaparak onların da kazanmasını sağlayabilir ve onların alışverişlerinden yada üye kayıtlarından komisyon kazanabilirsiniz.

Sistemde yer alan kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanarak, alacağınız komisyon miktarını arttırabilirsiniz. Üstelik bu işi, kendi belirlediğiniz zamanlarda yapabilirsiniz ve istediğiniz zaman çalışabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için https://www.ersaguyeolun.com/ web adresine girmeniz yeterlidir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.