Farklı İp Markaları ve Farklı Tasarımlar Yummak da…

Farklı İp Markaları ve Farklı Tasarımlar Yummak da…

Farklı ip çeşitleri ve markaları ile hayalinizdeki tasarımların yaratıcı olmaya ne dersiniz? Elbette ki tüm örgü işi sanatı hayallerinizi gerçekleştirmek mümkün...

Farklı ip çeşitleri ve markaları ile hayalinizdeki tasarımların yaratıcı olmaya ne dersiniz? Elbette ki tüm örgü işi sanatı hayallerinizi gerçekleştirmek mümkün... Hem de Türkiye’nin en sevdiği ve kalitesi ile söz ettiği yummak mağazası ile farklı tasarımları ortaya koyabilirsiniz. Üstelik sadece birkaç örgü malzemesi ile…

Yummak, çok kısa sürede büyük bir müşteri trafiğine sahip olmuş ve günden güne herkesin çok sevdiği markalardan biri olmaya devam etmektedir. Örgü ipleri, örgü ipi markaları, örgü şişleri ve tığları gibi daha pek çok ürün için ayrıcalıklı ve titiz bir şekilde kategoriler oluşturmuştur. Her bir kategori üzerinden aradığınız ve ihtiyacınız olan ürünlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Jüt ip, kağıt ip, makrome ip, amigurumi ip gibi kullanım alanı geniş olan ve popüler olan her türlü ipi bu adreste bulma şansınız var. Hem kaliteli pek çok ürünü hem de örgü için gerekli olan her türlü malzemeyi yummak ile bulabilecek, sevdiklerinize el emeği göz nuru tasarımlarınızla sürprizler yapabileceksiniz.

Jüt İp Ne Demek?

Jüt ip, anayurdu Hindistan Yarımadası olarak bilinen ve yaygın bir kullanıma sahip ola ip türüdür. Halat, hasır ip, kendir halat, jüt kumaş işçiliğinde ucuz olmasından dolayı Bangladeş ve özellikle de Hindistan’da yetiştirilir.

Bu ülkeler de dünya üretiminin %90’ını karşılamaktadır. Jüt halat, hasır ip, kendir halat pamuktan sonra üretimi en fazla olan bitkisel bir liftir. Jüt ipi, lifi kendine özgü ipeksi bir parlaklığa sahiptir ve altın rengi parlaklığını da yansıtır.

Dünyada bitkisel liflerden üretimi en ucuz olan iplik türlerindendir. Doğada %100 çözünür olduğu için de geri dönüşümlüdür ve çevre dostudur. Jüt ipler ayrıca tekstil sektörü dahil ambalaj, çanta, tarım, inşaat, denizcilik, otomotiv ve ilaç sektörü gibi daha pek çok alanda da kullanılmaktadır.

Yummak ile Örgü İpi Markalarını Tanıyın!

Yummak da örgü ipi seçenekleri oldukça fazladır. Ve tabii ki örgü ipi markaları da en sevilen, sıklıkla tercih edilen ve popüler olan çeşitleriyle bu mağazada yer almaktadır. Hangi örgü ipi markaları var diyorsanız işte detaylar…

  • Ören bayan ip,
  • Yummak,
  • Nako ip,
  • Bonbon ip,
  • Peria ip,
  • Alize ip,
  • Gazzal ip,
  • Schachenmayr ip,
  • YarnArt ip,
  • Himalaya ip,

Tüm bu ip markaları günümüzde en çok tercih edilen örgü ipi markalarıdır. İstediğiniz ip markasını alarak örgü sanatınıza güç katabilirsiniz. Özellikle de alize ip ile birçok örgü modelini ve tasarımını yaratabilirsiniz. Peki, alize ip ile neler yapılabilir?

Alize İp ile Neler Yapılabilir?

Alize ip yaz-ilkbahar ayları için tercih edileceğinde akrilik-pamuk türleri seçilmelidir. Çünkü bu yün türü yaz-ilkbahar mevsimi için oldukça uygun bir ip modelidir. Aynı zamanda da birden çok renkli çeşitleriyle yaz mevsiminde daha enerjik ve renkli bir görüntüyle ışıl ışıl olmanızı sağlar. Mesela yaz ayında dahi giyebileceğiniz alize ip ile çoraplar örebilirsiniz.

Aynı şekilde sonbahar-kış mevsimlerinde kullanabileceğiniz patik, kazak, eldiven, şapka gibi ürünleri örebilirsiniz. Bunun yanı sıra aksesuar modelleri de işleyebilir, hayalinizdeki tasarımlar her neyse alize ip yardımıyla gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Yumuşacık ve rahat kullanımı ile keyifli örgüler örebileceğiniz alize ipler de tür çok… Alize ip dahil diğer tüm iplere yummak mağazasının markalar kısmından ulaşabilirsiniz.

Örgü İpleri Alırken Dikkat Edin…

Örgü işi seviyorsanız ve gününüzün belli saatlerinde örgü işlerine keyifli dakikalar ayırıyorsanız doğru ve kaliteli ipler ile çalışmak sizler için önemli olacaktır. Özellikle de bir örgü ipi almadan önce mutlaka bazı püf noktalara dikkat etmelisiniz. Bunların başında da ürün özellikleri gelir. İster yummak üzerinden isterseniz de başka bir mağazadan alışveriş yaparken kesinlikle ürün özelliklerine bakın.

Her bir ürün için açıklama kısmı illa ki bulunur ve bu açıklamalar kısmında ürünler ilgili özellikler yer alır. Ürünün boyu, ebatı, rengi, kullanım amacı vb. gibi özellikleri açıklama kısmında detaylandırılmıştır. Hatta hangi örgü ipi için hangi örgü şişi veya tığı numarasını seçmeniz gerektiği bilgisi de yer alır. Bu yüzden ürün özellikleri kısmını atlamamanızı öneririz.

Yummak Örgü İplerinde Esneme Olur Mu?

Örgü ipi modelleri sayısızdır ve her bir ipin kendi özellikleri türüne göre farklılık gösterebilmektedir. Bazı örgü iplerinde esneme olurken bazı örgü iplerinden az da olsa esneme olmaz. Bu nedenle esnek ürünler üreteceğiniz zaman enseme yapan örgü iplerini tercih edebilir, birden çok model ile sevdiklerinize sürprizler yapabilirsiniz.

Zira alacağınız tüm ip modelleri için yummak mağazasını seçebilirsiniz. Esnek ve esnek olmayan tüm örgü ipi çeşitleri mağazanın kategorileri içerisinde mevcuttur. İstediğiniz zaman bu ürünlerden birini alarak örgü sanatının bir parçası da siz olabilirsiniz. Öreceğiniz ürünleri sevdiklerinize armağan edebilir veya satışını yaparak kazanç elde edebilirsiniz. Tabii ki tüm bunları yapmak için öncelikle yummak ile tanışmalı ve siparişlerinizi vererek ilk deneyiminizi yaşamalısınız.

Keyifli alışverişler dileriz…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.