Gaziantep'te büyük patlama! Şehit ve yaralılar var

Gaziantep'te büyük patlama! Şehit ve yaralılar var

Gaziantep'te patlama meydana geldi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 1 polis şehit oldu. 9'u polis 13 kişinin de yaralandığını bildirdi.

GAZİANTEP patlaması son dakika gelişmeler yaşanıyor. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kentte bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 1 polisin şehit olduğunu, 9'u polis 13 kişinin yaralandığını bildirdi. Gaziantep son dakika haberlerini anında sizinle paylaşacağız, anlık ve güvenilir haberler için bizi takip etmeye devam edin.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kentte bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 1 polisin şehit olduğunu, 9'u polis 13 kişinin yaralandığını bildirdi.

PATLAMA ÇOK KUVVETLİYDİ
Şiddetli patlama kentin pek çok noktasından duyuldu, çevre binaların camları kırıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Teröristlerin iki araçla geldiği, patlama sonrası kaçtığı iddia ediliyor. Patlama sonrası silah seslerinin duyulduğu, çatışma yaşandığı da belirtiliyor.

BEYAZ RENKLİ ARAÇ ARANIYOR

Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi. Bölgeye giden tüm yollar güvenlik amacıyla kapatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.