Genel Başkan Kahveci: Kapsamlı Çalışmalarımızı Başlatıyoruz

Genel Başkan Kahveci: Kapsamlı Çalışmalarımızı Başlatıyoruz

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Türk Sağlık-Sen Amasya Şubesinde düzenlenen iş yeri temsilcileri toplantısında teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Genel Başkan Kahveci toplantı sonrasında şu açıklamayı yaptı:

Toplantıyı gerçekleştiren Şube Başkanımız Şemsettin Dümen ile şube yöneticilerimize, toplantımıza katılan teşkilat mensuplarımıza ve toplantımızda bizlerle bir arada olan kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum.

Doğup büyüdüğüm topraklar, Dünyaya Türk milletinin bağımsızlık manifestosunun ilan edildiği kadim şehir Amasya’dan kamu çalışanlarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek, sendikal hayatın sıkıntılarını ortadan kaldıracak bir anlamda kamu çalışanlarının ve kamu sendikacılığının yasal bir manifestosu haline gelmesi için 657 Sayılı Devlet Memurları ve 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunlarının yenilenmesi çağrısında bulundum. "Mutlu Çalışan Mutlu Türkiye" idealimizin hayata geçirilmesi için kanunlarımızda beklentilere cevap verebilecek ölçüde revize edilmelidir. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında yeni bir personel rejimi ve sendikalar kanunu gereklidir. Türkiye Kamu-Sen olarak bu konularda kapsamlı çalışmalarımızı başlatıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.