İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Ayrıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Ayrıldı

İl Milli Eğitim Müdürü görevden ayrılırken veda mesajı bıraktı. Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü görevden ayrıldı. Tunceli İl MEM Müdürü Ali Eyüpkoca görevden ayrılırken şu veda satırlarına yer verdi:

İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladığım tarihinden bu yana ilimize, değerli yöneticilerim, öğretmenlerim ve personelimle birlikte hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyduğumu öncelikle ifade etmek istiyorum.

Buraya geldiğim günden itibaren sizlerin bilgi birikimi, enerjisi ve çalışma heyecanına güvenerek sizlerin ve halkımızın bize olan inancıyla başladığımız bu görevde nice başarılara birlikte imza attık.Yakalanan başarının hız kesmeden artarak süreceğine canı gönülden inanıyorum.Yine bu anlamda anne-babalara ve özellikle tüm çalışanlarımıza emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Çalıştığım süre içerisinde benden doğan haklarımı herkese helal ediyorum. Bana da geçen haklar olduğu düşüncesiyle herkesin bana olan hakkını helal etmesini bekliyorum. Sizlere bundan sonraki çalışma hayatınızda sağlık ve başarı dileklerimi iletiyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.