Kahveci: Sendika 4.0 vizyonumuz farklı mecralarda hayat buluyor

Kahveci: Sendika 4.0 vizyonumuz farklı mecralarda hayat buluyor

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Önder Kahveci, Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen “Uluslararası Geleceğin İyi İşleri Konferansı” Proje kapanış etkinliği toplantısına katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın himayelerinde düzenlenen ve Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen “Uluslararası Geleceğin İyi İşleri Konferansı” Proje kapanış etkinliği toplantısını değerlendiren Genel Başkan Kahveci;

"Türkiye Kamu-Sen olarak önceki yıllarda ortaya koyduğumuz “Sendika 4.0” vizyonu çerçevesindeki ilkelerin bugün yeni mecralarda gündeme gelmiş olmasından mutluluk duyuyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'mızın bu yöndeki çalışmalarını çok değerli buluyor, teknolojinin ilerlemesi ile birlikte gelecek dönemlerde ortaya çıkacak dönüşümün çalışma hayatının en önemli başlıklarından birisi olacağını şimdiden görüyoruz. Türkiye Kamu-Sen konfederasyonu olarak bu konuda yapılan çalışmalara her türlü katkıyı vereceğimizi bir kez daha ifade ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.