Kasım 2017 Memur Maaş Bordrosu e-bordro Yayımlandı

Kasım 2017 Memur Maaş Bordrosu e-bordro Yayımlandı

Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti e-Devlet üzerinden yayımlandı. 2017 Kasım ayı memur maaş bordronuzu görmek ve tüm detayları incelemek için tıklayınız. Kaynak: 2017 Kasım Ayı Memurların Maaş Bordrosu Yayımlandı

Maliye Bakanlığı e-Bordro hizmeti e-Devlet sistem üzerinden yürütülmektedir. Memurlar maaş ayrıntılarının tamamını e-bordro üzerinden görebilmektedirler. E-Devlet üzerinden arama alanında yapacağınız sorgulama ile “e-bordro” yazarak Maliye Bakanlığının e-Bordro Hizmetine ulaşabilirsiniz.

Maliye Bakanlığının e-Devlet üzerinden sunduğu bu hizmet ile memurlar 2017 Kasım ayı maaş detaylarına bir gün öncesinden ulaşabilir ve inceleyebilirler. E-Devlet üzerinden e-bordronuzu hem “excel” formatında hem de “pdf” formatında indirebilirsiniz.

Bu hizmet devlet memurlarının kendilerine ait bordroları listeleyip bordro detaylarını görüntüleyebildikleri bir hizmettir.

E-Bordro sisteminden sadece 2006/4 sayılı Başbakanlık genelgesi kapsamında maaşları Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi üzerinden ödenen, 657 sayılı kanuna tabi memurlar ile kadro karşılığı sözleşmeli olarak çalışan personel yararlanabilir. 4B, 4C veya farklı şekilde sözleşmeli olarak çalışan memurlar bu sistemden yararlanamaz.

E-bordronuzu almak için TIKLAYINIZ.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.