Koncuk: Saldırının Hedefi MHP Değil, Milli Birliğimizdir

Koncuk: Saldırının Hedefi MHP Değil, Milli Birliğimizdir

SALDIRININ HEDEFİ MHP DEĞİL, MİLLİ BİRLİĞİMİZ!..

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk' un, MHP İstanbul Esenyurt seçim bürosuna yapılan saldırıyı kınamak için yaptığı basın açıklamasıdır.

26 Ocak 2014 Pazar günü, eli kanlı kahpe terör örgütü mensuplarınca İstanbul Esenyurt’ta MHP seçim bürosuna yönelik kalleşçe bir saldırı gerçekleştirilmiş, saldırıda bir vatandaşımız hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralanmıştır. Acımız tarifsiz, üzüntümüz sonsuzdur. Saldırıda hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm MHP camiasına başsağlığı diliyoruz. Yaralanan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

İstanbul gibi büyük bir metropolde, eli silahlı onlarca şehir eşkıyasının bir siyasi partinin seçim bürosuna saldırıp, cinayet işleyip, vatandaşlarımızı yaraladıktan sonra ellerini kollarını sallayarak olay yerinden uzaklaşmaları, şehirlerimizin içinde bulunduğu güvenlik ve istihbarat zafiyetini bir kez daha ortaya koymuştur. Bu bakımdan yetkilileri, yolsuzluk ve hırsızlık yaparak milletin kaynaklarını iç ettiği iddia edilenlerin gözaltına alınmasını engellemeye değil, masum vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için daha fazla gayret göstermeye davet ediyoruz.

Ülkemizin içinden geçmekte olduğu kritik süreç ve geleceğimizin şekilleneceği 3 hayati seçim öncesinde MHP’ye karşı gerçekleştirilen bu hain saldırı, son günlerin popüler deyimiyle zamanlama bakımından da oldukça manidardır. Ülkemiz gündeminin yolsuzluk operasyonuyla sarsıldığı, ülkemizin bir bölgesinde özerklik kutlamalarının yapıldığı, kamu görevlilerimizin hallaç pamuğu gibi oradan oraya savrulduğu bir dönemde meydana gelen bu provokatif olay, bu hayati süreçte milletimizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna karşı girişilmiş alçakça bir suikasttır.  

Görüyoruz ki, kardeş kavgaları yoluyla, yıllar yılı on binlerce vatan evladının canına, kanına mal olan kanlı senaryo, birileri tarafından yeniden sahneye konulmak istenmektedir. Yaşadığımız bu süreçte gündem değiştirmek, ülkemizi kaosa sürüklemek ve oluşacak puslu havadan faydalanarak milletimizin geleceğini karartacak kirli senaryoları hayata geçirmek isteyen hainler, yine bilindik kartlarına başvurmaktadırlar.

Unutulmamalıdır ki, Büyük Ortadoğu Projesi, hedef ülkelerde sokak olayları ile uygulamaya konulmaktadır. Ülkemizi bölme, Büyük Ortadoğu Projesi’ne yem etme heveslileri, milli hassasiyetleri olan, vatansever insanlarımızı yasadışı alana çekerek Devletimizin bölünmezliğine, milletimizin bütünlüğüne son darbeyi indirmeyi amaçlamaktadırlar.

Türk evladı, bu toprakların vatan olmasında, Devletin kurulup, korunup, bugünlere gelmesinde türlü bedeller ödemiş, çok canlar vermiştir. Bugün de yine vatan ve millet sevdalıları can vermektedirler. Bu bakımdan milletimizin birliğine ve beraberliğine karşı girişilen ve muhtemelen artarak devam edecek bu saldırılar karşısında sağduyumuzu ve soğukkanlılığımızı korumak mecburiyetimiz vardır. 

Bu düşünceler ışığında Türkiye Kamu-Sen olarak milletimize, birliğimize ve huzurumuza yapılan bu alçak saldırıyı nefretle lanetliyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dilerken, kardeşliğimize darbe vurmak isteyen hainlerin tamamının bir an önce yakalanarak gerekli cezaya çarptırılması için emniyet ve istihbarat örgütümüzü daha fazla çaba sarf etmeye davet ediyoruz. 

 

                               İsmail KONCUK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.