Mülakatsız Ataması Yapılan Kız Babası, Bakan Koca İle Sevincini Paylaştı

Mülakatsız Ataması Yapılan Kız Babası, Bakan Koca İle Sevincini Paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bolu ziyareti sırasında mülakatsız ataması gerçekleştirilen bir kız babasıyla yaşadığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Koca, cadde üzerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından, bir vatandaşla karşıla

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bolu ziyareti sırasında mülakatsız ataması gerçekleştirilen bir kız babasıyla yaşadığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Koca, cadde üzerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından, bir vatandaşla karşılaştı ve bu kişi, kızının mülakat olmadan atandığını dile getirdi.

Bakan Koca, bu anları "Mülakat olmadan, ÖSYM puanı ile doğrudan atanma. Bolu'da bir baba sevincini paylaştı." notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Daha önce Bakan Koca, "İŞKUR'a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız. Çok kısa süre içerisinde Bakanlığımız merkezinde noter huzurunda ve YouTube üzerinden canlı yayınla kura çekilişini gerçekleştireceğiz." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Bakan Koca'nın paylaşımında, "Bir soruya cevaben de, İŞKUR üzerinden, yine mülakat olmadan, noter huzurunda çekilişle yapılacak 8.000 işçi alımıyla ilgili bilgi verdik." ifadelerine de yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.