Önder Kahveci: Sendikacı Adı Altında Bölücü Örgüt Propagandası Kabul Edilemez

Önder Kahveci: Sendikacı Adı Altında Bölücü Örgüt Propagandası Kabul Edilemez

Önder Kahveci, Brüksel'de gerçekleşen Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi 41. Toplantısı'nda Türkiye-AB ilişkileri, sivil toplumun güçlendirilmesi ve vize serbestisi gibi önemli konularda istişarelerde bulundu. Toplantı sırasında, Türkiye'de bölücü teröre

Önder Kahveci, Brüksel'de gerçekleşen Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) 41. Toplantısı'nda Türkiye-AB ilişkileri, sivil toplumun güçlendirilmesi ve vize serbestisi gibi önemli konularda istişarelerde bulundu.

Toplantı sırasında, Türkiye'de bölücü teröre ve terör örgütüne yönelik destek açıklamaları nedeniyle yargılananlar hakkında sorulan sorulara Önder Kahveci tokat gibi bir cevap verdi.

Kahveci, sendikacılar ya da birlik yöneticileri gibi toplum liderleri adı altında, dernek veya vakıf yöneticileri gibi kisveler altında hiç kimsenin bölücü örgüt propagandası yapamayacağını vurguladı.

Kahveci; “Sendikacı ya da bir birlik yöneticisi adı altında, dernek veya vakıf yöneticisi kisvesi adı altında hiç kimse bölücü örgüt propagandası yapamaz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.