PlaySultan’da PUBG Mobile UC İndirim Sezonu Başladı

PlaySultan’da PUBG Mobile UC İndirim Sezonu Başladı

PlaySultan, mobil oyunlar arasında en bilinen oyunlardan biri olan Tencent Games’in oyunlarının yetkili satıcısı olarak PUBG Mobile UC fiyatlarında sürpriz bir indirim ile oyuncuları sevindirdi.

PlaySultan, mobil oyunlar arasında en bilinen oyunlardan biri olan Tencent Games’in oyunlarının yetkili satıcısı olarak PUBG Mobile UC fiyatlarında sürpriz bir indirim ile oyuncuları sevindirdi.

PlaySultan, Türkiye’de dijital ürün ve dijital pin dendiği zaman akla gelen ilk platformlardan biridir. 14 yıllık tecrübesi ve kullanıcılarına verdiği güven ile birlikte hem yurt içi hem de yurt dışında en bilinen ve en çok tercih edilen platformların başında gelmektedir. PlaySultan, dünyanın en çok oynanan oyunlardan biri olan PUBG Mobile oyununun oyun içerisindeki para birimi olan PUBG Mobile UC’nin yetkili satıcısıdır. Sınırlı süre için devam edecek kampanyayı kaçırmamak için https://www.playsultan.com/pubg-mobile-uc adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

İndirimli PUBG Mobile UC PlaySultan’dan Alınır!

Tencent Games’in 9 Şubat 2018 tarihinde çıkardığı oyunu olan PUBG Mobile çıktığı günden günümüze kadar büyük bir ilgiyle oynanmaktadır. Oyunun açık dünya battle royale (hayatta kalma) oyun modu ülkemizde ve dünyada en çok sevilen oyun türlerinden biridir. Böylesine kapsamlı ve güzel bir oyunun mobil cihazlarda oynanabilir olması bugünkü popülerliğinin en büyük sebeplerinden biridir.

Battle Royale dendiği zaman akla ilk gelen oyunlardan olan PUBG Mobile, her geçen gün büyümeye ve oyuncu sayısını arttırmaya devam ediyor. Oyuna sürekli olarak gelen güncellemeler ve etkinlikler ile bu süreç sürdürülüyor. Oyunun mobil versiyonu olan PUBG Mobile, günümüzde ana oyunu bile geride bırakarak tüm dünyada en çok oynanan oyunlar arasında üst sıralarda bulunuyor.

Oyun içerisinde kostümlerden, silah kaplamalarına, araç kaplamalarından, uçak kaplamalarına, paraşüt kaplamalarından sayamayacağımız kadar çok içeriğe kozmetik seçenekler sunulmuş durumda. Oyun içerisinde görünümünüzü özelleştirmek oyun içerisinde size ekstra bir güç sağlamazken, diğer oyunculara karşı daha ön planda durursunuz. Oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için görünümünüzü kozmetik ürünler ile özelleştirebilmektesiniz. Oyun içerisindeki kozmetikleri satın almak isterseniz PUBG Mobile UC satın almanız gerekmekte. PUBG Mobile UC satın almak isterseniz en uygun fiyatlı ve güvenilir şekilde PlaySultan üzerinden anlık teslimat ile alabilirsiniz. PUBG Mobile UC Fiyatı ile e-pinlerinizi kolay ve hızlı şekilde satın alabilirsiniz. PlaySultan’ın PUBG Mobile UC kampanyası bitmeden bu fırsatı değerlendirmenizi öneririz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.