Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Sabancı Üniversitesinden:

Sabancı Üniversitesinden:

 

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği doğrultusunda Üniversitemize daimi statüde öğretim üyesi alınacaktır.

 

,İlanla ilgili ayrıntılı bilgiye Üniversitemizin www.sabanciuniv.edu web sayfasının “Çalışanlar” kısmının “Aday Çalışanlar” bölümündeki Akademik İş Başvuruları’ndan ulaşılabilir.

 

Fakülte

Uzmanlık Alanı

Unvanı

Adet

Aranan Nitelikler

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Bilgisayar Mühendisliği

Prof. Dr.

1

Bilgisayar, bilgi ve ağ güvenliği, telsiz sistemlerde ve ağlarda güvenlik ve mahremiyet, tasarsız ağlarda ve duyarga ağlarında güvenlik, dijital dünyada mahremiyet, RFID sistemlerinde güvenlik ve mahremiyet, açık anahtar altyapıları, E-ticaret güvenliği, anahtar dağıtımı ve kimlik doğrulama sistemleri konularında üst düzey uluslararası dergilerde yayın yapmış olmak.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

MekatronikMühendisliği

Prof. Dr.

1

Hesaplamalı akışkanlar dinamiği, polimer elektrolit membranlı yakıt hücreleri ve yüzen mikro robotlar konularında üst düzey uluslararası dergilerde yayın yapmış olmak.

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Ekonomi

Prof. Dr.

1

Oyunlar Kuramı, Pazarlık Kuramı, Mekanizma Tasarımı, Toplumsal Seçim Kuramı, Karar Kuramı, SiyasalIktisat konularında üst düzey uluslararası dergilerde yayın yapmış olmak.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Fizik

Doç. Dr.

1

Mezoskopik fizik, topolojik yalıtkanlar/süperiletkenler, grafen fiziği, kuantumkaos, spintronik, süperiletkenlik, kuantum taşınım konularında üst düzey uluslararası dergilerde yayın yapmış olmak.

Yönetim Bilimleri Fakültesi

Muhasebe

Doç. Dr.

1

Bağımsız denetim kalitesi, finansal raporlama, saydamlık ve kamuoyu aydınlatma, kar manipülasyonu, kurumsal yönetim, piyasa anormallikleri, finansal krizler ve borç yapılandırması konularında üst düzey uluslararası dergilerde yayın yapmış olmak.

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Siyaset Bilimi

Doç. Dr.

1

Uluslararası ekonomi politik, karşılaştırmalı ekonomi politik ve karşılaştırmalı siyaset, piyasa reformları ve kurumsal değişim; düzenleme ve ekonomi politiği; gelişen piyasalar; Latin Amerika siyaseti; bölgeselleşme, Avrupa Birliği ve genişlemenin ekonomi politiği konularında üst düzey uluslararası dergilerde yayın yapmış olmak.

 

 

İlanla ilgili ayrıntılı bilgiye Üniversitemizin www.sabanciuniv.edu web sayfasının “Çalışanlar” kısmının “Aday Çalışanlar” bölümündeki Akademik İş Başvuruları’ndan ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.