Şehit Haberiyle Uyanmak İstemiyoruz

Şehit Haberiyle Uyanmak İstemiyoruz

Şehit Haberiyle Uyanmak İstemiyoruz

 

Terör, yine canımızı yaktı, içimizi acıttı. 10 askerimizin baba ocağına ateş düştü. Beytüşşebap’ta, teröristlerin saldırısı sonucu 10 askerimiz şehit olurken, 7 askerimiz de yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Bıçak kemiğe dayandı ya da sözün bittiği yer tanımlarını tükettiğimiz bir zaman diliminde, ‘şehit haberleriyle uyanmak istemiyoruz’ diyebiliyoruz. Yıllardır bir avuç çapulcu olarak adlandırılan ve bir türlü bitirilemeyen bu çapulcuların sebep olduğu acılar, yıktığı yuvalar, ülkemize yol açtığı zararlar söyleyecek söz bırakmadı. Her zaman söylediğimiz sözü bir kez daha tekrarlamaktan başka çaremiz yok; terörle mücadele bir bütünlük ve kararlılık içinde sürdürülmeli ve herkes üzerine düşeni eksiksiz yapmalıdır.

Terör örgütünün de bir taşeron örgüt olduğu, sahibinin sürekli değiştiği gerçeği gözden ırak edilmeden bu mücadele kararlılıkla sürdürülmelidir.

Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet ve mağfiret; acılı ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize baş sağlığı dilerken, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.