Şube Müdürlüğü, Kanunla By-pass edilecek

Şube Müdürlüğü, Kanunla By-pass edilecek

Şube Müdürlüğünde son durum. Genel Başkan İsmail Koncuk, MEB Yetkilileri ile görüştü.

Genel Başkan İsmail Koncuk, MEB Yetkilileri ile görüştü.

Görüşmeye Müsteşar Sn. Yusuf Tekin, Genel Müdür Sn Hamza Aydoğdu, Rehberlik ve Denetim Bölümü Başkanı Sn. Atıf Ala, Musa Akkaş, M. Yaşar Şahindoğan katıldı.

Şube Müdürlüğü hakkındaki konulara ilişkin Genel Başkan İsmail Koncuk tarafından yapılan açıklamalar:

"Şube müdürlüğünde yargı kararının uygulanmasını istedim, bir kanun çıkararak yargı kararını bypass etmenin doğru olmayacağını ifade ettim. Sayın Müsteşarın B planının kanunla bu işi halletmek olduğunu, bunun yanlış olacağını, hem atananların hem de atanamayanların huzursuz olduğunu, kanun çıksa dahi bunun Anayasa Mahkemesinden dönme ihtimal olduğunu, Anayasa Mahkemesinin, verilen yargı kararını dikkate mutlaka alacağını, bu durumda yaşanan huzursuzluğun devam edeceğini söyledim. Müsteşar Sn Yusuf Tekin bunu kabul etmedi, bu konuda Müsteşarı eleştirmeye devam edeceğimizi de ifade ettim. Müsteşar eleştirebilirsiniz dedi.

Bu konuda ayrıca Mersin Milletvekili Komisyon üyesi Sn Ali Öz'e de düşüncelerimi anlattım, bu kanunun çıkmaması gerektiğini, yargı kararına aykırı olduğunu söyleyerek, şube müdürlerince hazırlanan kanun taslağını kendisine gönderdim.Ümit ederim, Sn Müsteşar da daha aklı selim düşünür ve geç olmadan yanlıştan döner."

TurkiyeEgitim.Com özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum