Şube Müdürlüğü Yasa Teklifi Meclis Gündeminde

Şube Müdürlüğü Yasa Teklifi Meclis Gündeminde

Şube Müdürlüğü Yasa Teklifi 10 Temmuz Gündeminde

Günlerdir Meclis gündemini yakından takip ederek son gelişmeleri sizinle paylaşıyoruz. Şube Müdürlüğü ile ilgili maddenin olduğu Kanun Teklifinin görüşülmesi 10 Temmuz gündemine kaldı. (S. Sayısı: 629) Terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Tasarısı ve İçişleri Komisyonu Raporu (1/941) (Dağıtma tarihi: 7.7.2014) görüşülmesinin uzun sürmesi nedeniyle ve aşağıdaki Meclis Raporunda geçen nedenlerle belirtilen saatte görüşülmeye başlanacak. 

“Gündemin 4′üncü sırasında yer alan, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile Kars Milletvekili Yunus Kılıç ve Amasya Milletvekili Avni Erdemir ile 79 Milletvekilinin; Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Raporu’nun görüşmelerine başlıyoruz.

4.- Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile Kars Milletvekili Yunus Kılıç ve Amasya Milletvekili Avni Erdemir ile 79 Milletvekilinin; Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Raporu (1/937, 2/2229) (S. Sayısı: 615)

BAŞKAN – Komisyon? Yok.

Ertelenmiştir.

Kanun tasarı ve teklifleri ile komisyonlardan gelen diğer işleri sırasıyla görüşmek için, 10 Temmuz 2014 Perşembe günü, alınan karar gereğince, saat 14.00′te toplanmak üzere birleşimi kapatıyorum. Hayırlı iftarlar, iyi geceler diliyorum.

Kapanma Saati: 19.58″

Yukarıdaki Meclis Karar Tutanağına göre 10 Temmuz 2014 Saat 14:00 Meclis Gündeminde yerini alacak. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

mebpersonel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum