Talip Geylan: İlksan Bir Kez Daha Kazandı!

Talip Geylan: İlksan Bir Kez Daha Kazandı!

Türk Eğitim Sen genel başkanı Talip Geylan; İLKSAN Genel Kurul delegeleri, 1996’dan beri eğitim çalışanlarının helal alınterine sahip çıkan iradeyle “yola devam” dedi.

Türk Eğitim Sen genel başkanı Talip Geylan, İLKSAN seçimleriyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Geylan, ''Adeta ganimet paylaşır gibi yönetim kurulu üyeliklerini pazarlayarak ‘kazanmak için her yol mübahtır’ anlayışıyla paylaşım masası kuran Eğitim Bir Sen ve Eğitim Sen ittifakı divan başkanlığı için ortak liste çıkardı. Ancak Genel Kurul delegeleri, ortak listeyle 107’e 113 oy dağılımıyla kongrenin divan başkanlığını kazanmış olmanın şımarıklığını yaşayan EBS ve ES ittifakına, gizli oylamayla yapılan yönetim seçiminde ahlaki duruşun şamarını vurdu.'' ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım...

"İLKSAN Genel Kurul delegeleri, 1996’dan beri eğitim çalışanlarının helal alın terine sahip çıkan iradeyle “yola devam” dedi.

291.000 üyenin emanetini ucu görünmeyen bir maceraya mahkum bırakmayan tüm delegelere teşekkür ediyorum.

Adeta ganimet paylaşır gibi yönetim kurulu üyeliklerini pazarlayarak ‘kazanmak için her yol mübahtır’ anlayışıyla paylaşım masası kuran Eğitim Bir Sen ve Eğitim Sen ittifakı divan başkanlığı için ortak liste çıkardı.

Ancak Genel Kurul delegeleri, ortak listeyle 107’e 113 oy dağılımıyla kongrenin divan başkanlığını kazanmış olmanın şımarıklığını yaşayan EBS ve ES ittifakına, gizli oylamayla yapılan yönetim seçiminde ahlaki duruşun şamarını vurdu.

İLKSAN üyeleri emin olsun ki, yeni yönetim kurulu da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onların emanetlerine sahip çıkacak, kurumun kaynaklarını ve üyelerin birikimlerini hiç bir kişi ve kuruluşa peşkeş çekmeden ve sadece üyenin hizmetine sunarak şeffaf ve ahlaki yönetim anlayışını sürdürecektir.

Doymaz iştah ve onulmaz ihtiraslarının esiri olanlara da bir kez daha diyoruz ki, artık mesajı alın: İLKSAN üyeleri eleştiriye, öneri ve tavsiyeye EVET; ama iftiraya, mesnetsiz tezviratlara ve haysiyet cellatlığına HAYIR diyor!

Genel Kurul sonuçlarının İLKSAN’ın daha güçlü yarınlarına vesile olmasını diliyorum.

Emekli olması hasebiyle bayrağı devreden Tuncer Yılmaz başkanıma tüm İLKSAN üyeleri adına teşekkür ediyorum. Görev süresi boyunca duruşu, ahlakı ve performansıyla kurumun tarihine adını şerefle yazdırmıştır. Allah ondan razı olsun.
Emaneti devralan yeni yönetim kuruluna ve İsa Barış Başkanıma da başarılar diliyorum. Hiç şüphem yok ki, yüklendikleri emaneti Tuncer Başkanımın bıraktığı yerden daha yükseklere taşıyacaklardır.

Ayrıca ve özellikle, temsilci seçimlerinden itibaren hiç bir çıkar ve beklenti hesabı olmadan büyük bir gayretle İLKSAN’a sahip çıkan Türk Eğitim Sen teşkilatımıza, fedakar yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Her biri ile gurur duyuyorum. Var olsunlar..

Hayırlı olsun."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.