Talip Geylan'dan Deprem Bölgesindeki Mülki Amirlere Uyarı!

Talip Geylan'dan Deprem Bölgesindeki Mülki Amirlere Uyarı!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, başta öğretmenlerimiz olmak üzere yakınlarını kaybetmiş, şehri terk etmek zorunda kalmış, ailesi için barınma imkanı sağlamaya çalışan, enkaz başında evinden geriye kalanları toparlama gayretinde olan binlerce..

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, başta öğretmenlerimiz olmak üzere yakınlarını kaybetmiş, şehri terk etmek zorunda kalmış, ailesi için barınma imkanı sağlamaya çalışan, enkaz başında evinden geriye kalanları toparlama gayretinde olan binlerce kamu görevlimizin büyük travma yaşadığını belirtti. Bu nedenle mülki amirlerin, kamu çalışanlarının içerisinde bulunduğu durumu göz önüne alarak, esnek çalışma modeliyle hizmetleri yürütmenin gayretinde olması gerektiğini belirten Geylan, “Zorlayıcı ve hatta tehdit kokan ifadelerle meslektaşlarımızı baskı altına almak şu zamanda hiç doğru bir yaklaşım değildir diye konuştu.

Genel Başkan açıklamasında şunları kaydetti: “Başta öğretmenlerimiz olmak üzere yakınlarını kaybetmiş, şehri terk etmek zorunda kalmış, ailesi için barınma imkanı sağlamaya çalışan, enkaz başında evinden geriye kalanları toparlama gayretinde olan binlerce kamu görevlimiz büyük travma yaşamakta.

Tabii ki, kamu hizmetlerinin yürütülmesi lazım. Ancak, mülki amirlerin, meslektaşlarımızın içerisinde bulunduğu durumu göz önüne alarak esnek çalışma modeliyle hizmetleri yürütmenin gayretinde olması doğru olandır.

Zaten durumunu iyileştiren memurlarımız görev yerine koşmaktadır. Dolayısıyla zorlayıcı ve hatta tehdit kokan ifadelerle meslektaşlarımızı baskı altına almak şu zamanda hiç doğru bir yaklaşım değildir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.