Turgut Altınok’tan Memur-Sen'de Mesaj:  Ankara’yı hep beraber yöneteceğiz!

Turgut Altınok’tan Memur-Sen'de Mesaj: Ankara’yı hep beraber yöneteceğiz!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette 31 Mart seçimlerine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarete; Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Turgut Altınok’un yanı sıra AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Memur-Sen Yönetim Kurulu ve bağlı sendikaların genel başkanları katıldı.

“Sivil topluma verilen değer bizim için kıymetli”

Görüşme sonrası gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Ali Yalçın, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendilerinin sivil topluma ve örgütlü yapıya verdiği önem bizler için oldukça kıymetli. Başkanlarımızla beraber Ankara’daki kamu görevlilerinin yerel yönetim hizmetleri boyutuyla yaşadığı sıkıntıları kendisine aktardık. Turgut Altınok, Keçiören Belediyesi’nde başlayan hizmetleri ile isim olarak Ankara sınırlarının dışına çıkmış durumda. Bir ilçenin çehresinin değiştirilmesi için gösterdiği gayreti şimdi de büyükşehir için göstermeye ilişkin yolculuğunda bizler Memur-Sen olarak başarılar diliyoruz. Keçiören Belediyesi çalışanlarına Sosyal Denge Sözleşmesi’nde tavanı uygulayarak yüzde 120 iyileştirme yapmış olması dolayısıyla da kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Altınok: Ankara’yı hep beraber yöneteceğiz

Memur-Sen’in göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Turgut Altınok ise Ankara’nın başkent olmasının yanı sıra aynı zamanda bir memur şehri olduğunu hatırlatarak, “Devletimizin ve ülkemizin yönetildiği merkez olan Ankara’mızda çok sayıda kamu görevlimiz ve bürokratlarımız mevcut. Dolayısıyla bugün hem bir ziyaret gerçekleştirdik hem de Ankara’yı hep beraber yöneteceğimiz için fikir alışverişinde bulunduk. Sivil toplum örgütlerimiz, konfederasyonlarımız ve birçok kesimi dinleyerek, taleplerini alarak yolumuza devam edeceğiz. Ankara’nın problemleri çığ gibi büyüyor, ciddi bir trafik ve ciddi bir ulaşım problemi var. Bizler de bugün Ankara için yapılabilecek projeleri memurlarımızın ve bürokratlarımızın beklentilerini istişare ettik. Seçimden sonra da yine burada olacağız, Ankara’mızı hep beraber el ele ortak akılla yöneteceğiz” dedi ve konuşmasını tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.