Türk Eğitim-Sen Yöneticileri Deprem Bölgesini Ziyaret Etti

Türk Eğitim-Sen Yöneticileri Deprem Bölgesini Ziyaret Etti

Genel Başkan Yardımcıları Selahattin Dolgun ve Cengiz Kocakaplan, 14-15 Şubat 2023 tarihlerinde deprem bölgesinde ziyaretlerde bulundu.

Hatay, İskenderun, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te taziyede bulunan, afet koordinasyon merkezleri ile okulları ziyaret eden Dolgun ve Kocakaplan, depremzedelerimizin acılarını paylaştı.

Deprem felaketinde eşi ve iki kızıyla kaybettiğimiz Hatay 1 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Mehmet Fatih Akyürek’in acılı ailesini İskenderun’da ziyaret ederek, baş sağlığı dileklerini ileten Genel Başkan Yardımcıları Dolgun ve Kocakaplan, “Kıymetli dava ve mücadele arkadaşımız Mehmet Fatih Akyürek’in mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Sabır diliyoruz. Allah hiç bir anne babayı evlatlarının acısıyla imtihan etmesin.” dedi.

Genel Başkan Yardımcıları Selahattin Dolgun ve Cengiz Kocakaplan, Mersin 2 Nolu Şube Başkanı Yaşar Yılmaz ile birlikte depremin vurduğu Osmaniye’yi de ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezini, Osmaniye Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezini ve afet yardım merkezi olarak faaliyet gösteren okullarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Başkan Yardımcıları, “Okullarımız milletimizin hizmetinde öğretmen ve tüm eğitim çalışanı arkadaşlarımızla beraber dimdik ayakta. Devlet millet el ele bu felaketin de üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

Selahattin Dolgun, Cengiz Kocakaplan ve beraberindeki heyet, Gaziantep merkez ile Nurdağı ve İslahiye ilçeleri ile Kilis il merkezini ziyaret ederek, şube başkanlarımıza ve şube yönetim kurulu üyelerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Hayatını kaybeden deprem şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileyen Genel Başkan Yardımcıları, “Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen teşkilatı her daim depremzedelerimizin yanındadır. Onların acılarını yürekten paylaşıyoruz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.