Türkiye Kamu-Sen'in Acı Kaybı: Prof. Dr. M. Hanefi Bostan Vefat Etti!

Türkiye Kamu-Sen'in Acı Kaybı: Prof. Dr. M. Hanefi Bostan Vefat Etti!

Türk Eğitim-Sen İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız, Türkiye Kamu-Sen Merkez Denetleme Kurulu Başkanı ve Marmara Üniversitesi Fen Ede­bi­yat Fa­kül­te­si Ta­rih Bö­lü­mü Ye­ni Çağ Ta­ri­hi Ana­bi­lim Da­lı Öğretim Üyesi ­Prof. Dr. M. Hanefi Bostan...

Türk Eğitim-Sen İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız, Türkiye Kamu-Sen Merkez Denetleme Kurulu Başkanı ve Marmara Üniversitesi Fen Ede­bi­yat Fa­kül­te­si Ta­rih Bö­lü­mü Ye­ni Çağ Ta­ri­hi Ana­bi­lim Da­lı Öğretim Üyesi ­Prof. Dr. M. Hanefi Bostan yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

Konfederasyonumuza, sendikamıza ve eğitim camiamıza uzun yıllar emek vermiş olan Bostan’ın vefatı hepimizi derinden sarstı. Türk Eğitim-Sen olarak merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz. Cenazesi 23.03.2024 Cumartesi günü (yarın) öğlen namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden kaldırılacaktır.

Sendikamızın kurulduğu 1992 yılından bu yana şube başkanı olarak görev yapan Bostan, aynı zamanda geçmiş dönemde Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu Başkanlığı ve İstanbul İl Temsilciliği görevinde de bulunmuştur. Sendikal faaliyetlerinin yanı sıra akademik alanda da birçok çalışmaya imza atan Prof. Dr. M. Ha­ne­fi Bos­tan’ın sosyal ve ekonomik tarihle ilgili yayınlanan çok sayıda ulusal ve uluslararası bildiri ve makalesi vardır. Ay­rı­ca ba­sıl­mış beş ki­ta­bı bulunmaktadır. 66 yaşında hayatını kaybeden Bostan, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Bostan’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Genel Başkanımız Talip Geylan, “İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız, Türkiye Kamu-Sen Merkez Denetleme Kurulu Başkanımız, ağabeyimiz, kıymetlimiz M. Hanefi Bostan’ı kaybettik.

Sendikamızın kuruluşundan beri gecesini gündüzüne katarak ihlasla camiamıza hizmet eden Hanefi ağabeyimizden biz razıyız, Rabbim de razı olsun. Mübarek günler hürmetine niyazımız odur ki, mekânı Cennet olsun. Ailesine ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.