Twitter'dan Açılan #Necmettinöğretmenimiziistiyoruz hastag'ı eğitimcileri birleştirdi

Twitter'dan Açılan #Necmettinöğretmenimiziistiyoruz hastag'ı eğitimcileri birleştirdi

Tunceli-Pülümür karayolunda terör örgütü tarafından yolu kesilerek aracı yakılan öğretmen Necmettin Yılmaz için Twitter üzerinden "Necmettinöğretmenimiziistiyoruz" şeklinde hastag açıldı.

Tunceli-Pülümür karayolunda terör örgütü tarafından yolu kesilerek aracı yakılan öğretmen Necmettin Yılmaz için Twitter üzerinden "Necmettinöğretmenimiziistiyoruz" şeklinde hastag açıldı.

#Necmettinöğretmenimiziistiyoruz başlığı ile açılan hastag'e sendikalardan da tam destek geldi. 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Tunceli-Pülümür karayolunda terör örgütü tarafından yolu kesilerek aracı yakılan öğretmen Necmettin Yılmaz için Twitter üzerinden "Necmettinöğretmenimiziistiyoruz" şeklinde hastag açtıklarını belirterek, "Aybüke Yalçın öğretmenimizi bizden alan terör, Necmettin öğretmenimizi almasın. Öğretmenimiz yaşasın." ifadelerini kullandı.

İşte twitler: 

Tunceli Valiliği'nden 'şehit öğretmen' açıklaması: "Devam eden çalışmalarda şu ana kadar öğretmenimizin ../1

..şehit edildiğine dair herhangi bir bilgi, bulgu ve emareye rastlanmamış olup, kayıp olan öğretmenimizin bulunması için bölgede güvenlik/2

..güçlerimizce çalışmalar aralıksız devam etmektedir" denilmiştir. Aile ile yaptığımız görüşme de bu açıklamayla örtüşmektedir/3

Aybüke Yalçın Öğretmenimizi bizden alan terör, Necmettin Yılmaz Öğretmenimizi almasın.Öğretmenimiz yaşasın.

Öğrencileri öğretmenimize,ailesi evladına,meslektaşları arkadaşlarına,sevdikleri sevdiğine kavuşsun.

Öğretmen demek fedakarlık demektir.Karneleri dağıtıp evine giden öğretmeni alıkoymayın.Evine kavuşturun.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile "#Necmettinöğretmenimiziistiyoruz Herkesi sendikal,siyasal,etnik, mesleki hiç bir ayrım gözetmeden bu hashtage destek vermeye davet ediyorum." dedi.

İşte o paylaşımlar:

Necmettin Yılmaz'ın şehit olduğu haberi dün basına yansımıştı, şimdi hayatta olduğuna dair bilgiler dolaşmaktadır.Umarız haber doğru çıkar.

#Necmettinöğretmenimiziistiyoruz Öğretmene kalkan el, insanlığa, hakka, hukuka, ilme kalkan eldir.Zerresi dahi kaldıysa,bir kere insan olun!

#Necmettinöğretmenimiziistiyoruz Herkesi sendikal,siyasal,etnik, mesleki hiç bir ayrım gözetmeden bu hashtage destek vermeye davet ediyorum.

#Necmettinöğretmenimiziistiyoruz Necmettin hocam affet bizi, seni sanal alemde bile Türkiye gündemine taşıyamadık.Ne hale geldik!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.