Uluslararası Antalya Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Uluslararası Antalya Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörlüğünden:

Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü için, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 25. maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 16. maddesi gereğince aşağıda belirtilen şartlara göre “Öğretim Üyesi’’ alınacaktır.

Başvuru Belgeleri

Doçentlik İçin:

Doçentlik kadrosu devamlı statüde olup atanmak isteyen adayların, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. ve 15. maddeleri gereğince, dilekçe ekinde özgeçmişini, doçentlik belgesini, 4 adet fotoğrafını, yayın listesini (başlıca araştırma eseri belirtilecektir), bilimsel çalışma ve yayınları ile bunlara yapılan atıfları 4 adet dosya halinde hazırlayarak Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına, ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır. Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliği onaylanmamış diplomayla ve eksik evrakla başvuranların başvuruları kabul edilmeyecektir.

İlgililerin Üniversitemizin Çıplaklı Mahallesi Farabi Caddesi No: 23 Döşemealtı/ ANTALYA adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Eksik evrakla ve posta ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır ve en fazla bir pozisyon için başvuru yapılacaktır.

İlan olunur.

ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLANI

Birimi

Bölümü/ Programı

Unvanı

Adet

Özel Koşul

Mühendislik Fakültesi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Doçent

1

- Lazer Teknolojileri alanında çalışma yapmış/yapıyor olmak

- Yabancı dil/ler biliyor olmak

- Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanındadoktora yapmış olmak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.