Yazılım ve Firmaları

Yazılım ve Firmaları

Teknoloji artık her işte var olması gereken en önemli unsurlardan biri. İş yerinizi geliştirmek için de mutlaka yeni yazılımlara ihtiyacınız oluyor. Yazılım firmaları bu süreçte sizlere yardımcı oluyor.

Teknoloji artık her işte var olması gereken en önemli unsurlardan biri. İş yerinizi geliştirmek için de mutlaka yeni yazılımlara ihtiyacınız oluyor. Yazılım firmaları bu süreçte sizlere yardımcı oluyor. İş akış yöntemleri başta olmak üzere CRM sistemleri ve mobil yazılım unsurları şirketiniz için hazırlanıyor.

Kurumsal yazılım çözümleri ile birlikte aradığınız her türlü uygulama bu adreste hazırlanıyor. Bu platformda bağımsız ihtiyaçlarınız doğrultusunda işlemler gerçekleşiyor. Windows başta olmak üzere web ve mobil uygulama geliştirme yöntemleriyle birlikte şirketlerinizi yeni nesil teknolojinin ihtiyaçlarına göre geliştiriyorsunuz. Örneğin bir lojistik şirketiniz varsa mutlaka araç filoları arasında ve bu araçlarda görevli olan personeller arasında bağlantı kurabilmeniz için yeni yazılımlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Bunun için de Android uygulama işlemlerine giriş yapabilirsiniz.

Web yazılım şirketleri sizler için en iyi uzantıları geliştiriyor. Yeni nesil teknolojiye uygun olacak şekilde düzenlenen bu modelleri şirketiniz ve çalışanlarınız için çok kolay kullanılabilirlik seviyesi ile hazırlık süreçleri geçiriliyor. Kurumsal bir kimliğe sahip olunduğu için de görüşmelerinizi yüz yüze bir ortamda ve proje lansman anlatımlarıyla birlikte gerçekleştiriyorsunuz. İsterseniz sizler için özel olarak hazırlanan standart modellerle ya da kendi isterseniz de şirketinizin ihtiyaç duyduğu sistemleri geliştirebilirsiniz.

Yeni nesil yazılım modellemelerinde özel ürünler, mobil ve masaüstü olmak üzere sizlere sunuluyor. Bir Yazılım Firması olan Codex yazılımlarının çeşitli versiyonları, kendi alanında en iyi olan bilgisayar mühendisleri ve teknisyenleri ile birlikte hazırlanıyor. Bunun sonrasında da şirketinizin logosu ve özel içerikleri de dahil olmak üzere doğrudan size özel hazırlanan yazılımları kullanabiliyorsunuz. Mobil uygulamalar ile birlikte doğrudan şirket personelleriniz kendi işlerini takip ediyor. Bağımsız ihtiyaçlarınıza göre de Windows, web ya da mobil uygulamalarını sizler için geliştiren bu şirket doğrudan ve en kısa zamanda teslim ediliyor.

Web Yazılım Türleri

Web yazılım uzantıları, her kodun kendi özelliğine göre değişiyor. Bu kodlar arasında Net Framework, Asp. Net, Mvc ve HTML5 teknolojileri ile birlikte müşterilerine uygun bir şekilde işlemler yapılıyor. Müşterilerin ihtiyaçlarını değerlendiren bu Codex şirketinde dinamik web uygulamalarına sahip olabiliyorsunuz.

Masaüstü Yazılımları da Mevcut

Bu şirket içerisinde aradığınız her türlü  ihtiyaca göre yeni nesil teknolojiye uygun yazılımlar üretiliyor. Masaüstü yazılım kodlarında .Net, WPF ve Console teknolojileri kullanılıyor. Böylece kendi işlerinizimasüstündeki yazılımlar ile isterseniz ana ofislerinizde isterseniz de her çalışanın önünde olacak bir ekran ile gerçekleştirebiliyorsunuz.

Mobil Yazılımda Yeni Teknolojiler

Iphone ve iPad için xCode ve android telefonlar için özel uygulamalar olarak veriliyor. Burada Visual Studio ile birlikte native uygulamaları bu firmadan sipariş ederek kullanabiliyorsunuz.  Cep telefonları servislerinden özel olarak hazırlanan bu sistemlerde yüksek teknolojik alt yapısıyla birlikte işlemlerinize devam edebiliyorsunuz. Böylece doğrudan uygulamalarınızı yönetebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.