1.500 TL yarın banka hesaplarına yatırılıyor! e-Devlet'ten...

1.500 TL yarın banka hesaplarına yatırılıyor! e-Devlet'ten...

Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler yarın yapılacak. Vatandaşların banka hesaplarına 1.500 lira yatırılacak. Bakan Bilgin duyurdu. Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9 Temmuz Cuma günü yapılacak. Banka bilgisinde hata olan kişilerin paraları ise PTT'ye yat

Birçok kişi nakdi ücret desteğinin ne zaman yatırılacağını merak ediyordu. Bakan Bilgün açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Haziran ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9 Temmuz'da gerçekleştirileceğini bildirdi.

Ödemelerin banka hesapları üzerinden yapılacağını vurgulayan Bakan Bilgin, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olan kişilerin ödemelerinin ise PTT aracılığıyla gerçekleştirileceğini duyurdu.


2021 NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE KADAR?

2021 yılı için ise günlük nakdi ücret desteği miktarı, 13 Ocak 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı ile asgari ücret artış oranında (yüzde 21,56) artırılarak günlük 47,70 TL'ye çıkarılmıştı. Nakdi Ücret Desteği, bir ay içerisinde en fazla 30 gün olmak üzere işçinin kendisine ödeniyordu. Nakdi ücret desteği, 1500 lira olarak açıklanmıştı.


NAKDİ DESTEK ÖDEMESİ NASIL SORGULANIR?

Nakdi destek ödeme bilgilerini sorgulamak için E-Devlet girişi yapan vatandaşlar, aşağıdaki linke tıklayarak işlemlerini sorgulama işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyor.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.