1 milyon dolarlık sus payı isteyen kişi temizlikçi çıktı

1 milyon dolarlık sus payı isteyen kişi temizlikçi çıktı

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın CHP'den istifasının nedeni tartışılmaya devam ediliyor. "Kasetin var" denilerek kendisine komplo kurulduğunu söyleyen Sancar'ın görüntüleri karşılığı 1 milyon dolar istendiği iddia edildi.

Taciz ve tecavüz vakalarının son aylarda peş peşe patlak verdiği CHP, şimdi de Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın 'Ayıp nedenli' olduğu ifade edilen istifası ile gündemde.

Sosyal medya üzerinden istifasını açıklayan Sancar, hakkındaki iddialar sonrası "Kaset var diye, baskı oluşturuldu. Gerekli yerlere şikayetimi yaptım. Bir kaset falan ortaya çıkarsa, çıktığında da tüm bu ahlaksızca saldırılara karşı, en kısa zaman içinde öyle yazılı açıklama yaparak da değil, medyanın karşısına çıkıp tek tek cevap vereceğim" demişti.

Sabah gazetesinin haberine göre, Sancar'ın istifasının arkasında CHP Genel Merkezi'ne gönderilen ve karşılığında 1 milyon dolar istenen 4 dakikalık kaset olduğu öne sürüldü.

Görüntüler karşılığı 1 milyon dolar
İddiaya göre Denizli'de 3 ay önce bir arkadaşının davetiyle gittiği evde iki genç tarafından Sancar'ın uygunsuz görüntüleri çekildi ve Sancar'dan 1 milyon dolar istendi. Sancar bunun üzerine savcılığa giderek, şikayetçi oldu.

Merkezefendi Belediyesi çalışanı gözaltında
Şikayet sonrası Denizli'deki CHP'li Merkezefendi Belediyesi'nde temizlik ve ilaçlama hizmetleri bölümünde çalışan F.S. gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.