100 bin lira nakdi destek kimlere verilecek ve ne zaman verilecek?

100 bin lira nakdi destek kimlere verilecek ve ne zaman verilecek?

Kabine Toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mühim açıklamalarda bulundu. Erdoğan depremde yaşamını yitirenlerin yakınlarına, acil gereksinimleri için nakdi destek yapılacağını açıkladı...

Kabine Toplantısı ardından ana gündem maddesi olan büyük depremle ilgili güncel açıklamalar halk ile paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına, acil ihtiyaçları için 100 bin lira nakdi yardımda bulunuyoruz" açıklamasında bulundu. Peki, 100 bin TL destek ne zaman verilecek?

"HAYATINI KAYBEDENLERİN YAKINLARINA 100 BİN LİRA NAKDİ DESTEK"
Cumhurbaşkanı Erdoğan söz konusu durum hakkındaki açıklamasında: "İlk etapta oturulamaz hale gelen hane başına 15 bin lira taşınma ve 5 bin lira ile 2 bin lira arasında kira yardımı. Hane başına 10 bin lira destek yardımı yapacağımızı açıklamıştık.
Depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına, acil ihtiyaçları için 100 bin lira nakdi yardımda bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza ilave destekler de yapacağız. Devlet ve millet olarak elele vererek hiçbir mağdur ve mazlumu sahipsiz bırakmayacağız." ifadelerinde bulundu.

100 BİN TL DESTEK NE ZAMAN VERİLECEK?
Ödeme ile ilgili detaylar henüz açıklanmadı. Açıklandığında haberimizde sunulacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.