110 Mezun'dan 91'ini Üniversiteli Yaptı - Talip Geylan'dan Anlamlı Ziyaret!

110 Mezun'dan 91'ini Üniversiteli Yaptı - Talip Geylan'dan Anlamlı Ziyaret!

Genel Başkan Talip Geylan, 23.08.2023 tarihinde Pursaklar Fen Lisesi’ni ziyaret etti. Okul müdürü İsmail Teke ile bir araya gelen Geylan, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ve şube müdürü Muhsin Güler’i de makamlarında ziyaret etti

Pursaklar Fen Lisesi’nden mezun olan 110 öğrencinin 91’inin üniversiteye yerleştiğini ve bu öğrencilerin tamamının sadece okulun Destekleme ve Yetiştirme Kursu’na katıldığını bildiren Geylan, fedakâr gayretleriyle bu başarının gerçek mimarı olan öğretmenlerimizi yürekten kutladığını söyledi.

Genel Başkan şunları kaydetti:

“Okulumuz bu sene 110 mezun verdi. 42’si tıp, 38’i mühendislik ve 6’sı en iyi özel üniversitelerin yönetim bölümleri tam burslu olmak üzere 91 öğrencimiz üniversiteye yerleşmiş.

Okul öğrencilerinin tamamı, dışarıdan kurs ya da özel ders desteği almadan, sadece okulun DYK’sında yetiştiriliyor. Fedakâr gayretleriyle bu başarının gerçek mimarı olan öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum.

Ayrıca ve özellikle okulumuzda huzurlu bir çalışma ortamı tesis ederek verimli bir eğitim hizmetine vesile olan okul müdürümüz Sayın İsmail Teke ve İlçe müdürümüz Sayın Mustafa Kılıçgil’e teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.