13 Şubat cuma okullar tatil mi?

13 Şubat cuma okullar tatil mi?

Kar devam edince Çanakkale ve Karabük illerinde okullar yarın tatil edildi. Konya ve Afyon 'da okullar bugün tatildi 13 Şubat cuma günü de tatil mi?

Yarın okullar tatil mi sorusunun ilk yanıtı Afyonkarahisar , Karabük ve Çanakkale illerinden geldi. Afyon Valiliği yarın 13 Şubat cuma günü okulları tatil etti. Karabük ile Çanakkale 'nin bazı ilçelerinde 13 Şubat cuma günü okullar tatil edildi. Balıkesir , Bilecik , Karabük , Konya , Aksaray , Kırşehir , Nevşehir , Niğde , Karaman , Sivas ve Kayseri illerinde yoğun kar yağışı 13 Şubat cuma günü de devam edeceği için yarın bu illerde okulların tatil edilme ihtimali bulunuyor. 13 Şubat tatil kararı illerin Valiliği 'nin son hava durumu raporları değerlendirmesi sonucunda ilan edilecek. 

AFYON VALİLİĞİ YARIN (13 ŞUBAT) OKULLARI TATİL ETTİ13-şubat-cuma-okullar-tatil-mi.jpg
Afyon Valiliği yarın (13 Şubat 2015) okulları tatil etti. Afyan Valiliği sitesinde kar tatili kararı duyuruldu. Valiliğin sitesinde okulların tatil olmasıyla ilgili şu açıklama yer aldı;

"Olumsuz hava şartları nedeniyle İlimiz Merkezi ve Merkez İlçeye bağlı Köy ve Kasabalardaki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler 13 Şubat 2015 Cuma günü BİR gün süreyle tatil edilmiştir.

Ayrıca, engelli ve hamile kamu görevlileri de 13.02.2015 Cuma günü 1 gün süreyle idari izinlidirler"

ANKARA'DA YARIN OKULLAR TATİL OLUR MU?
Ankara 'da kar yağışı yerini sulu kara bıraktığı için yarın (13 Şubat Cuma) günü okulların tatil olma ihtimali bulunmuyor. Ankara Valiliği bugün sadece Polatlı ilçesinde okulları tatil etmişti. Ankara 'da yarın parçalı bulutlu bir hava olacak. 

KARABÜK YARIN NOKULLAR TATİL

Kar yağışı sebebiyle 13 Şubat cuma günü okulların tatil olacağına dair ilk haber Karabük ilinden geldi. 
Karabük'ün Ovacık ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün, Eflani ve Eskipazar ilçelerinde bir gün ara verildi.

Ovacık'ta Spor Lisesi dışındaki ilk ve orta dereceli okullar, bugün ve yarın yani 13 Şubat cuma günü tatil edildi.

ÇANAKKALE 13 ŞUBAT KAR TATİLİ
ÇANAKKALE 'nin Yenice ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 13 Şubat cuma günü tatil edildi. 

İlçede üç gündür devam eden ve zaman zaman etkisini artıran yoğun kar yağışı dolayısıyla ilk ve orta dereceli okullar 2 gündür tatildeydi. Kar yağışı devam ettiği için yarın da okullar kapalı olacak.

Belediye ve karayolları ekipleri, yağışın fazla olduğu noktalar ile ilçe merkezinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

yarin-13-şubat-cuma-okullar-tatil-mi-.jpg
13 ŞUBAT HAVA DURUMU NASIL?
Türkiye'yi vuran son kar dalgası 13 Şubat cuma günü Balıkesir , Bilecik , Karabük , Konya , Aksaray , Kırşehir , Nevşehir , Niğde , Karaman , Sivas ve Kayseri illerinde kuvvetli olarak etkili olacak. 14 Şubat Cumartesi günü ise kar yağışı güney ve doğu anadolu bölgelerine kayacak. Pazar günü Konya , Kırşehir , Nevşehir illerinde kar yağışı görülecek. Önümüzdeki hafta ise yeni bir kar yağışı İç anadolu bölgesinde kuvvetli şekilde etkili olacak. 
13-şubat-cuma-hava-durumu.jpg
BUGÜN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİLDİ

KONYA'DA KAR TATİLİ
Konya Valiliği il merkezinde yeniden etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle merkez ilçeler olan Selçuklu, Meram ve Karatay'da eğitime Perşembe günü ara verildiğini duyurdu. Güneysınır, Akören, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Yunak, Derbent, Hadim, Derebucak, Çeltik, Bozkır, Ahırlı, Yalıhüyük, Altınekin, Doğanhisar ve Seydişehir ilçelerinde de eğitime ara verildi.
okullar-tatil-mi-kar-yağişi.20150212153646.jpg
Bu arada Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda güçlük yaşanıyor. İlçe merkezinde özellikle Meram'da TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede, ulaşım güçlüklü sağlanıyor.

ÇANAKKALE - YENİCE
En uzun tatil kararı Çanakkale'nin Yenice ilçesinden geldi. Yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle Yenice'de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime iki gün ara verildiği duyuruldu.

AFYONKARAHİSAR KAR TATİLİ KARARI
Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışı nedeniyle dolayı eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve merkez ilçeye bağlı köy ile beldelerdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin, bir gün süreyle tatil edildiği ifade edildi.

Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de bir gün idari izinli oldukları belirtildi.

KARAMAN OKULLAR TATİL Mİ?

Yoğun kar yağışının devam ettiği Karaman'da, eğitime 12 Şubat Perşembe günü bir günlüğüne ara verildi. Karaman Valiliği'nden yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği duyurulurken, kamuda çalışan engelli ve hamile personelinde idari izinli sayıldı.

KARS, SİVAS, UŞAK VE ANKARA'DA KAR TATİLİ

Kars'ın Sarıkamış, Sivas'ın Gürün, Uşak'ın Eşme, Ankara'nın Polatlı ilçesi ile Konya kent merkezi ve bazı ilçelerinde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

internethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.