2013 yılı Leonardo da Vinci Ortaklık Projeleri Açıklandı

2013 yılı Leonardo da Vinci Ortaklık Projeleri Açıklandı

Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP) Leonardo da Vinci - Ortaklık (Partnerships) projeleri kapsamında 2013 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan 503 proje teklifinin değerlendirme süreci tamamlandı

2013 yılı Leonardo da Vinci Ortaklık Projeleri sonuçları hakkında

Sayın Proje Sahipleri,
Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP) Leonardo da Vinci - Ortaklık (Partnerships) projeleri kapsamında 2013 yılı Teklif Çağrısı döneminde Başkanlığımıza sunulan 503 proje teklifinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Söz konusu proje tekliflerinden, uygunluk değerlendirmesi aşamasını geçen projeler kalite değerlendirmesine alınmış, AB Komisyonunun da dahil olduğu süreç sonucunda Başkanlığımız ve diğer ülke Ulusal Ajanslarının bütçe imkanları çerçevesinde 104 proje kabul listesine (EK-1), 11 proje teklifi ise yedek listesine (EK-2) alınmıştır. Yedek listesindeki projeler, yeni bütçe olanakları doğrultusunda desteklenebilecektir.
 
Kabul ve yedek listesinde yer alamayan projelere ilişkin kabul edilmeme gerekçeleri ilgili kurumların adreslerine gönderilecektir. 
 
Hayatboyu Öğrenme Programı ortaklık projeleriyle ilgili hazırlık faaliyetlerinin 1 Ağustos 2013 tarihi itibariyle başlayabileceği, bu tarihten önce projeler kapsamında yapılan harcamaların kabul edilebilir olmayacağı ve yararlanıcıların yurtdışına çıkışlarının Başkanlığımızla sözleşme imzalanmadan başlatılmaması gerektiği hususu özellikle göz önünde bulundurulmalıdır. 
 
Proje teklifleri desteklenecek olan proje sahibi kurumların temas kişileri ile proje uygulama, sözleşme ve hibenin kullanımı konularında yapılacak olan "Proje Başlangıç Toplantısı"nın yer ve tarihi ilerleyen zaman içerisinde proje sahiplerine duyurulacaktır. Hibe sözleşmesi sürecinin başlayabilmesi için EK-3’de yer alan bilgilerin incelenerek, proje sahipleri tarafından gerekli belgelerin tamamlanarak Merkez Başkanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir. 
 
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı olarak Leonardo da Vinci Programına gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, başarılar dileriz. 
 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.