2016 Haziran e-Bordro Yayımlandı - E devlet üzerinden maaş sorgulama

2016 Haziran e-Bordro Yayımlandı - E devlet üzerinden maaş sorgulama

2016 Haziran e-Bordro sorgulamaya açıldı. Memurlar maaşlarındaki kesintileri, net ve brüt rakamları e-bordro üzerinden öğrenebiliyor. Detaylar ve çok daha fazlası türkiye eğitimde

2016 Haziran e-Bordro Yayımlandı. Milyonlarca memurun maaşlarındaki kesintileri ve diğer tüm detayları barındıran e-bordro sistemi her ay büyük ilgi görüyor.

 
E-Bordro Haziran 2016 sorgulama işlemleri başladı. Söz konusu sorgulama işlemleri "turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama" adresinden kolaylıkla yapılabiliyor. Milyonlarca memur tarafından merakla beklenen e-bordro yayımlandı. Söz konusu sorgulama işlemleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde.
 
e-Devlet Şifresi Nereden Temin Edilir?
 
e-Bordro sistemi sayesinde memurlar maaşlarını ve maaşlarındaki tüm detayları kolaylıkla görüntüleyebilirler. Memur maaş sorgulama sistemi ile hiç bir ücret ödemeden işlemlerinizi yapabilmektesiniz. e-Bordro Sorgulama işlemlerini yapabilmeniz için bir e-Devlet şifresine sahip olmanız gerekiyor. e-Devlet şifresi olmayan vatandaşlar söz konusu şifreyi temin edebilmek için en yakın PTT şubesini ziyaret edebilirler.  
 
e-Bordro Sorgulaması Nasıl Yapılır?
 
PTT şubesinden kapalı zarf halinde alınan e-devlet şifrenizle yukarıda belirtilen adresi ziyaret ederek e-Devlet sitesi işlemlerini yapabilirsiniz.e-Devlet sitesinde T.C Kimlik numarası ve e-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra sitenin arama kısmına Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü yazarak e-Bordro işlem sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
Memur haberleri, Ekonomi haberleri, gündemden son dakika gelişmeleri ve daha fazlası kamudan haberlerin merkezi memurpostasi.com adresinde. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.