2016 KPSS ortaöğretim lise memurluk sınavı ne zaman? Saat kaçta olacak?

2016 KPSS ortaöğretim lise memurluk sınavı ne zaman? Saat kaçta olacak?

2016 yılında yapılacak olan KPSS sınavı ne zaman? Bu sene binlerce açık olması sebebiyle atamaların çok olacağı memurluk sınavı ayın kaçında? İşte 2016 ortaöğretim ve lise KPSS sınavı ile ilgili tüm bilgiler

Ortaöğretim ve lise mezunlarının katılacağı 2016 KPSS sınavı ne zaman soruları sorulmaya başladı. Sınavın olmasına az bir zaman kala binlerce memur adayı sınav tarihini merak etti. 2016 yılı ise memurluk yılı olacak. Peki KPSS sınavı ayın kaçında ve hangi tarihte yapılacak? İşte sınav ile ilgili resmi açıklama

2016 KPSS SINAVI NE ZAMAN?

ÖSYM'den yapılan resmi açıklamaya göre 2016 KPSS Ortaöğretim ve Lise sınavı  20 Kasım'da yapılacak. Adayın girdiği sınava dair sonuçlar, posta ile eve gönderilmeyecek. Sonuç internet sitesinden yayınlanacak.

Sınav esnasında uyulması gereken kurallara; (kopya çekme, cep telefonu ile sınava girme, elektronik eşya taşıma) riayet etmeyen adayın sınavı geçersiz olacaktır.

KAÇ BİN MEMUR ALINACAK?

Hükümet kamu tarihin en büyük personel alımı için düğmeye bastı.
Darbe girişiminin ardından görevden uzaklaştırılan veya açığa alınan personel sayısı 70 bini geçerken bir yandan da yeni alımlar hız kazandı. 2016 KPSS sonuçlarına göre henüz ne kadar memur alınacağı açıklanmadı. Fakat yapılan çalışmalar neticesinde bu sene en yüksek memur alımının gerçekleşmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.