2017 Haziran Ayı Memur Maaş Bordrosu Yayımlandı, e-bordro Yayımlandı

2017 Haziran Ayı Memur Maaş Bordrosu Yayımlandı, e-bordro Yayımlandı

Kamu personelleri 2017 yılı Haziran ayı maaşlarını türkiye.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecekler. 2017 Haziran Ayı Memur Maaş Bordrosu Yayımlandı, e-bordro Yayımlandı

 

Haziran ayı memur maaş bordroları yayımlandı. 2017 yılı Haziran ayı memur maaş bordroları e-Devlet üzerinden görüntülenebilecek. Memurlar Haziran ayına ait maaşlarını aşağıdaki bağlantıdan T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecekler.

Daha önceki yıllarda Maliye Bakanlığı tarafından Muhasebat sisteminden yayımlanan memur maaş e-bordroları artık sadece e-devlet üzerinden yayımlanıyor. e-Devlet üzerinden 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi 4/B'li sözleşmeli personeller ile 4/C'li geçici personellerin maaşları yayımlanmıyor.

e-Devlet şifresi ile “e-bordro” araması yapıldığında otomatik olarak geçen aylara ait memur maaşları ve maaş kesintileri de görüntülenebiliyor. SGK ve emeklilik kesintisi, asgari geçim indirimi miktarı ve diğer kesinti ile ek ödemelerin tüm ayrıntıları da e-bordrodan görülebiliyor.

E-Devlet girişi yaparak Haziran ayı maaş bordronuzu görüntülemek için TIKLAYINIZ.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.