2019-2020 İzmir Yurt Fiyatları

2019-2020 İzmir Yurt Fiyatları

İzmir yurt fiyatları, İzmir’deki başarılı üniversiteleri kazanan öğrenciler ve veliler için en önemli konuların başında gelmektedir. İzmir yurt fiyatları, yurdun ikamet ettiği bölgeye, üniversiteye olan uzaklığına ve yurt özelliklerine göre değişmektedir.

İzmir yurt fiyatları, İzmir’deki başarılı üniversiteleri kazanan öğrenciler ve veliler için en önemli konuların başında gelmektedir. İzmir yurt fiyatları, yurdun ikamet ettiği bölgeye, üniversiteye olan uzaklığına ve yurt özelliklerine göre değişmektedir. Bazı İzmir yurtlarında sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ödenen fiyatlara dahil edilmektedir. Bazı yurtlarda ise yalnızca konaklama söz konusu olmaktadır. Dokuz Eylül ve Ege üniversitesi gibi köklü okullara ev sahipliği yapan İzmir’de en doğru yurdu bulmak için araştırma yapmak gerekiyor. Farklı fiyat aralıklarına sahip olan birçok farklı yurt arasından bütçenize en uygun yurdu bulmanın yanı sıra güvenli ve konforlu bir yurdu bulmak da oldukça önemli. İzmir’de yurt seçenekleri, birçok farklı üniversite olması sebebiyle oldukça zengin. İzmir’de özel yurt fiyatları 500 TL ve 2.000 TL arasında değişmektedir. Öğrenciler dilerse apartta, dilerse yurtlarda kalabilmektedir. Bazı İzmir yurtlarında otopark seçenekleri de bulunmaktadır.

İzmir Yurt Fiyatları Nasıl?

İzmir fiyat aralıkları oldukça farklı. 500 TL aralıklarında 5 öğrencinin kaldığı yurtlarda konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Ancak öğrenci isterse tek kişilik odalarda da konaklamayı tercih edebilir. Bu durumda yurt fiyatları da artacaktır. Bunun yanı sıra İzmir kız yurtları için en çok tercih edilen özellik ise oda seçenekleri ve yurdun güvenli, nezih bir bölgede bulunması. Bazı İzmir öğrenci yurtlarında fitness, yüzme, havuz gibi seçenekler de bulunuyor. İzmir öğrenci yurt fiyatları, yurdun konumuna göre değişmektedir. Ege Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler genellikle Bornova konumunda yurt araştırması yapmaktadır. Bornova’daki özel yurt fiyatları ise 700 TL’den başlamaktadır. Şayet Dokuz Eylül Üniversitesi için yurt bakıyorsanız, öğrenciler bu durumda genellikle Buca konumunu tercih etmektedir. Buca, öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerden biri olmakla beraber genellikle yurt fiyatları da diğer bölgelerden daha uygun olmaktadır. Özel yurt fiyatları Buca bölgesinde 600 liradan başlamaktadır. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nü kazanan öğrenciler ise Urla ilçesinde konaklamak durumundadır. Urla ilçesinde yurtlar 400 TL’den başlamaktadır. Katip Çelebi Üniversitesi için yurt bakan öğrencilerin Çiğli konumunda araştırma yapması gerekmektedir. Çiğli özel yurtları ise 500 TL’den başlamaktadır.

İzmir Yurt Fiyatları İçin Hemen Tıklayın!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.