2019 Ocak Ayı Memur Maaş Bordrosu

2019 Ocak Ayı Memur Maaş Bordrosu

Devlet Memurlarının 2019 yılı Ocak ayı memur maaş bordroları e-Devlet üzerinden yayımlandı. Kamu personelleri 2019 yılı Ocak ayı maaşlarını türkiye.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecekler.

Haziran ayı memur maaş bordroları yayımlandı. 2019 yılı Ocak ayı memur maaş bordroları e-Devlet üzerinden görüntülenebilecek. Memurlar Haziran ayına ait maaşlarını aşağıdaki bağlantıdan T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecekler.

Daha önceki yıllarda Maliye Bakanlığı tarafından Muhasebat sisteminden yayımlanan memur maaş e-bordroları artık sadece e-devlet üzerinden yayımlanıyor. e-Devlet üzerinden 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi 4/B'li sözleşmeli personeller ile 4/C'li geçici personellerin maaşları yayımlanmıyor.Ayrıca bu personeller haricinde farklı şekilde sözleşmeli olarak çalışan memurlar da e-Devlet üzerinden e-Bordro hizmetinden yararlanamıyor. E-Devlet şifresi olmayan memurlar herhangi bir PTT şubesinden 2 TL karşılığında alabiliyorlar.

Şifresini unutanlar ise 4 TL ödeyerek yenisini alabiliyorlar.e-Devlet şifresi ile “e-bordro” araması yapıldığında otomatik olarak geçen aylara ait memur maaşları ve maaş kesintileri de görüntülenebiliyor. SGK ve emeklilik kesintisi, asgari geçim indirimi miktarı ve diğer kesinti ile ek ödemelerin tüm ayrıntıları da e-bordrodan görülebiliyor. 

E-Devlet girişi yaparak Ocak ayı maaş bordronuzu görüntülemek için TIKLAYINIZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.