2020 felaketlerle başladı! İşte 2020 yılı Baba Vanga kehanetleri....

2020 felaketlerle başladı! İşte 2020 yılı Baba Vanga kehanetleri....

2020 felaketlerle başladı! İşte 2020 yılı Baba Vanga kehanetleri....

Yeryüzünün en dikkat çeken kahinlerinden olan Baba Vanga, kehanetleriyle günümüzde bile korku salmaya devam ediyor. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen bugün bile birçok kehaneti gerçekleşen Baba Vanga'nın 2020 yılı kehanetleri ortaya çıktı. Bulgaristan'da sıradan bir insan iken bir anda tüm dünyanın gözünü diktiği bir kadın haline gelen Baba Vanga'nın 2020 yılı ve sonrası için bıraktığı kehanetleri, bizleri pek parlak bir gelecek beklemediğini gösteriyor. Öte yandan İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin Ocak ayının ilk günlerinde ABD operasyonuyla öldürülmesi özellikle sosyal medyada 3.Dünya Savaşı iddialarını bir kez daha körükledi. Baba Vanga'nın 3.Dünya Savaşı kehanetleri ise oldukça korkunç...

Tarihin en dikkat çeken kahinlerinden olan Baba Vanga, kehanetleriyle bugün bile korku salmaya devam ediyor. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen günümüzde bile birçok kehaneti gerçekleşen Baba Vanga'nın 2020 kehanetleri yavaş yavaş okunmaya başlandı. Bulgaristan'da sıradan bir insan iken bir anda tüm dünyanın gözünü diktiği bir kadın haline gelen Baba Vanga'nın 2020 ve sonrası için bıraktığı kehanetleri, bizleri pek parlak bir gelecek beklemediğini gösterir nitelikte. En az ustası Nostradamus kadar ünlü olan Balkanların Nostradamus'u olarak bilinen Baba Vanga'nın 2020 kehanetlerinde neler yok ki! Ancak en çok dikkat çekenlerinden biri ABD Başkanı Donald Trump'ı hedef gösterir nitelikte olanları. İşte Baba Vanga'nın korkunç kehanetlerinin tamamı...

BABA VANGA'NIN 2020 YILINA DAİR ÖNGÖRÜLERİ

Rusya devlet başkanı Vladimir Putin'e bir suikast girişimi düzenlenecek! Üstelik bu güvenlik ekibi içerisindeki bir hain tarafından gerçekleştirilecek. Başarılı olup olmayacağı konusunda bir görüş yok ancak Putin'in dikkat etmesi lazım.

Trump gizemli bir hastalıktan etkilenecek ve işitme kaybı yaşayacak. Ayrıca Amerika başkanının beyninde bazı temel fonksiyonlarda sıkıntılar meydana gelecek.

Avrupa'nın bütünlüğü sona erdiği yıl 2020 olacak. Ayrıca Avrupa ekonomisi tamamen çökecek.

2020 felaketlerle başladı! Türkiye kehaneti ise... İşte 2020 yılı Baba Vanga kehanetleri....
Trenler güneş ışığı ile çalışmaya başlayacak.

Petrol popülerliğini kaybedecek ve dünya biraz da olsa huzura erecek.

DİĞER GALERİLER

2020 felaketlerle başladı! Türkiye kehaneti ise... İşte 2020 yılı Baba Vanga kehanetleri....
Baba Vanga'nın kehanetlerinde şöyle bir dörtlük yer alıyor:

'Büyük ve güçlü bir ejderha insanlığın tepesine çökecek. 3 dev birleşip dünyayı yönetecek. Bu sırada ellerine kırmızı paralar olan insanlar olacak. Ayrıca bol sıfırlı sayılar insanlığa hükmedecek.'

Yorumcular bu satırları 'Çin'in yeni dünya devi olacağına yorumluyor. Nedeni ise Çin'in sembolünün ejderha olması. 3 dev ise Rusya, Hindistan, Çin.

Kırmızı paralar ise çok uzak adreste değil. Çin'in 100 Yuan banknotunun, Rusya'nın da 5000 rublesinin kırmızı banknotlar olduğunu hatırlatalım.

2020 felaketlerle başladı! Türkiye kehaneti ise... İşte 2020 yılı Baba Vanga kehanetleri....
Pakistan, Hindistan, Japonya, Endonezya ve Çin'in bir kısmını tsunamiler vuracak.

Terör olaylara ve depremler giderek artacak.


BABA VANGA'NIN GERÇEKLEŞEN KEHANETLERİ

1996'da hayata gözlerini yuman Baba Vanga'nın gerçekleşmiş kehanetlerini sizler için derledik.


PRAG'IN SOVYETLER TARAFINDAN İŞGALİ

"Prag'ı hatırlayın! Şehrin üzerinde büyük güçler dolanıyor ve savaş çığlıkları atıyorlar." diye 1968 yılında yaptığı bir kehanetten sonra Sovyetler Birliği o senenin Ağustos ayında, Prag'ı işgal etmiş ve tüm dünyanın tepkisini çekmişti.

INDIRA GHANDHI'NİN ÖLDÜRÜLMESİ

Yine Hindistan'da siyaset yapan ve gelmiş geçmiş tek kadın başbakan olan İndira Ghandi'nin ülkenin başına geleceğini 1969'da bilmişti. Ayrıca Ghandi'nin suikaste uğrayacağını söylemişti. 1984'te kendi korumaları tarafından başbakanlık konutunun bahçesinde suikaste kurban gitti.

ABD'NİN 44.BAŞKANININ AFRİKALI-AMERİKAN OLACAĞI

1992'de bir Amerikan gazeteciye verdiği demeçte, "Beyaz Ev'in (Beyaz Saray) Siyah Ev'e" dönüşeceğini söylemişti. Bunun 44. başkan zamanında olacağını ve onun ABD'nin son başkanı olacağını söylemişti. Bugün, Trump'ın başkanlığı hala tartışmalı ve yakın zamanda aldığı bir karara 13 eyaletin baş savcısından kınama mesajı geldi!

PUTİN'İN DEVLET BAŞKANI OLACAĞI

"Vlademir'in savaşı onun zaferi olacak" diyerek, henüz Putin bir istihbarat servisi ajanıyken Kafkasya bölgesinde yönettiği Çeçen savaşçılara yönelik operasyonları kastediyordu. Sovyetler yeni dağılmış ve güçsüzdü. Rusya'nın burada tutunup tutunamayacağı tamamen bir muamma idi. Ancak Baba Vanga, Putin'in kazanacağını üstelik de bu zaferin onun kişisel zaferi olacağını öngörmüştü. Buradaki başarısı sayesinde Putin, Rus kamuoyunda popüler bir figür haline geldi ve girdiği başkanlık seçimini kazandı.

KURSK DENİZALTISI'NIN BATIŞI

"Kursk sulara gömülecek ve herkes ağlayacak" kehaneti 2000 yılında gerçekleşti. Rus denizaltısı Kursk bölgesinde torpido eğitimi yaparken battı. Bu olay üzerine Sovyet istihbarat servisi KGB'nin devamı olan FSB, Baba Vanga'yı yine ziyaret etti. Denizaltı'nın içinde olup bitenleri, onu sular altından çıkarıp çıkaramayacaklarını Vanga Nine'ye sordukları söylentiler arasında.

11 EYLÜL SALDIRILARI

"Korku, korku! Amerikalı kardeşler çelik kuşların saldırısına uğrayacak ve yere düşecekler. Çalılıkların içinde kurtlar havlayacak ve masum kanı her yere sıçrayacak" derken Vanga Nine'nin, 11 Eylül 2001'de ABD'de gerçekleşen, uçakların ikiz kulelere çarparak yerle bir ettiği ve 3000'e yakın sivilin öldürüldüğü korkunç saldırıları kastettiği düşünülüyor.

2004 TSUNAMİSİ

Takipçileri, Baba Vanga'nın 2004'te Hint okyanusunda gerçekleşen tsunamiyi bildiğine inanıyorlar. Vanga Nine, "Büyük bir felaket, insanları ve şehirleri kaplayacak ve onlar suyun altında kaybolacaklar" diyerek bir kehanette bulunmuştu. Kehanetinden yaklaşık 10 yıl sonra 2004'te Hint okyanusunda büyük bir deprem, tsunamiye neden olmuştu.

1996 yılında hayatını kaybeden Baba Vanga, 51'inci yüzyılda Dünya'nın sonunun geleceğini tahmin etmişti. 11 Eylül saldırısı ve Rusya'nın Gürcistan'ı işgali gibi önemli olayları öngördüğü söylenen görme engelli Bulgar kahin Baba Vanga (Vanga Nine), ardında bıraktığı felaket senaryolarıyla aramızdan ayrıldı.

Yaşadığı dönemde Bulgar yönetiminin üst düzey yöneticileri tarafından danışılan Baba Vanga yaptığı kehanetlerle dünya çapında ünlenmişti. Vanga'nın bundan sonraki yıllar için öngördükleri hiç de iç açıcı değil.

İşte Baba Vanga'nın, Dünya'nın yok olmasıyla sona eren kehanetleri:

2033
Kutuptaki buzullar eridikçe yerkürenin su seviyesi artacak.

2043
Dünya ekonomisi çok iyi durumda olacak. Müslümanlar Avrupa'nın hakimi olacak.

2046
Tüm vücut organları yeniden üretilip çoğaltılabilecek. Hastalanan organın yerine yenisinin konması en çok kullanılan ve en basit tedavi yöntemi olacak.

2066
A.B.D, Müslümanların kontrolü altındaki Roma'ya karşı iklim değiştiren bir silah kullanacak. Bunun sonucunda sıcaklıkta ani ve keskin bir düşüş yaşanacak.

2076
Sınıfsız bir toplum düzeni sunan Komünizm tüm dünyaya hakim olacak.

2088
İnsanların saniyeler için yaşlanmasına sebep olan yeni bir hastalık türeyecek.

2097
Hızlı yaşlanma hastalığı tedavi edilecek.

2100
İnsan yapımı yapay bir güneş Dünya'nın karanlık yüzünü aydınlatmada kullanılacak.

2111
İnsanlar, androide benzer yaşayan robotlara dönüşecek.

2010
Kasım 2010'da 3. Dünya Savaşı başlayacak. 2014'te sona erecek savaşta nükleer ve kimyasal silahlar kullanılacak.

2123
Küçük ülkeler arası savaşlar olacak. Büyük ülkeler tüm bunların dışında kalacak.

2125
Macaristan, uzaydan sinyaller alacak.

2130
Uzaylıların yardımıyla su altında medeniyetler kurulacak.

2164
Hayvanlar yarı insan haline dönüşecek.

2170
Büyük bir kuraklık yaşanacak.

2183
Mars gezenindeki bir koloni nükleer güç haline gelecek ve Dünya'dan bağımsızlığını talep edecek.

2187
İki volkanik patlama başarılı bir şekilde durdurulacak.

2195
Deniz kolonilerinin enerji ve yiyecek sorunu kalmayacak.

2196
Asya ve Avrupa ırkları tamamen birbirine karışacak.

2011
Savaş yüzünden Kuzey Yarımküre'de oluşan radyoaktif kalıntılar, hayvan ve bitkilerin yok olmasına neden olacak. Nükleer savaştan canlı çıkan Avrupalılar ise Müslümanlar tarafından başlatılacak kimyasal saldırıyla karşı karşıya kalacaklar.

2201
Güneş'teki termonükleer reaksiyonların yavaşlaması sonucu hava sıcaklığı düşecek.

2221
Dünya dışı yaşam arayışında insanlar korkunç bir şeyle karşılaşacaklar.

2256
Bir uzay gemisi Dünya'ya yeni bir hastalık getirecek2256
2262
Gezegenlerin yörüngeleri kademeli olarak değişecek. Yaklaşan bir kuyruklu yıldız Mars gezegenini tehdit edecek.

Kaynak : Takvim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.