3Bilgi’den Vatan için +1 Kampanyası

3Bilgi’den Vatan için +1 Kampanyası

Ankara’da faaliyet gösteren 3Bilgi Bilgisayar ve Mesleki Eğitim Kursu açılan her sınıfta şehit ve gazi yakınını ücretsiz okutacağını duyurdu.

Ankara’da faaliyet gösteren 3Bilgi Bilgisayar ve Mesleki Eğitim Kursu açılan her sınıfta şehit ve gazi yakınını ücretsiz okutacağını duyurdu.

Kurum Müdürü Mesut Karaağaç, "Görev esnasında olumsuzluklarla karşılaşmış, şehit olmuş Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet mensubu arkadaşlarımızın yakınları, 15 Temmuz'da milletin gücünün tankın gücünden, kat kat fazla olduğunu bir kez daha göstermiş Aziz Türk Milletinin Demokrasi Şehitlerinin yakınları ve demokrasi gazilerimizin yakınlarının acısına bir nebze de olsa eğitim ile de olsa hafifletmek adına şehit ve gazi yakınlarımıza açtığımız her eğitim sınıfında 1 kişiye tamamen ücretsiz eğitim vereceğiz” dedi. Başvuranların sadece şehit ya da gazi yakını olması yeterlidir diyen Karaağaç, "İnşallah amacımıza ulaşırız. Taleplerimiz umduğumuz gibi gerçekleşecek olursa şehit ve gazilerin ailelerinin çocuklarına, yakınlarına gelecek için güzel bir adım atmak adına ve en azından meslek edindirmek adına bir katkımız olursa bundan çok mutlu oluruz. Kursumuza gelecek arkadaşlarımız istediği ve azmettiği sürece biz sonuna kadar eğitim hizmeti sunacağız" şeklinde konuştu.

Vatan için +1 kampanyası için detaylara değinen Kurum Müdürü Mesut Karaağaç şunları dile getirdi: “ Kurumumuzda Bilgisayar, İnsan Kaynakları, Çocuk Gelişimi, Bilgisayarlı Muhasebe, On Parmak F Klavye, İşaret Dili, Diksiyon ve Etkili Konuşma Kursları düzenlenmektedir. Kampanyamız çerçevesinde bu belirttiğimiz kurslarda açacağımız her sınıfta 1 şehit ya da gazi yakınını tamamen ücretsiz okutacağız. Başvuruları 3bilgi.com adresinde bulunan formdan direkt şehit ya da gazi yakınlarının yapabileceği gibi vatandaşlarımız çevresindeki kişileri de önerebilmektedir. Ayrıca 0312 232 11 12 numaralı telefonumuzdan ya da 0546 232 11 12 numaralı WhatsApp destek hattımızdan da başvurular kabul edilmektedir.

vatan-3bilgi11.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.