657 olmasaydı, FETÖ kamuyu zimmetine geçirirdi

657 olmasaydı, FETÖ kamuyu zimmetine geçirirdi

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: "FETÖ'nün yapılanmasını 657'ye bağlayacak kadar yanlış yaklaşımlara şahit oluyoruz. Buradan söylüyorum; Eğer 657'deki iş güvencesi olmasaydı, kamuyu FETÖ tamamen zimmetine geçirirdi"

Eğitim Bir Sen 11. Türkiye Buluşması Antalya'da başladı. Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, programda önemli açıklamalarda bulundu. 

Ali Yalçın, teşkilat olarak milletten, insanlıktan, özgürlükten, adaletten, huzurdan yana sorumluluk almaya devam edeceklerinin altını çizerek, "15 Temmuz işgal kalkışmasına, Pensilvanyalı Lawrence'ın mankurtlarına karşı durduk. Hainlere had bildirmek için sağımıza ve solumuza bakmadan caddelere, meydanlara aktık. Tanklara meydan okuduk. Kurşunlara, bombalara, dipçiklere göğüs gerdik." ifadesini kullandı.

Ali Yalçın, "Kamudaki iş güvencesinin tehlike olduğunu, bunun ortadan kaldırılmasını ifade eden söylemler, demeçler ve bazı sufleler duyuyoruz. Bunu son derece tehlikeli bir yaklaşım olarak görüyoruz. FETÖ'nün yapılanmasını 657'ye bağlayacak kadar yanlış yaklaşımlara şahit oluyoruz. Buradan söylüyorum; Eğer 657'deki iş güvencesi olmasaydı, kamuyu FETÖ tamamen zimmetine geçirirdi. Onun için vatana ihanet edenlerin ayıklanması için 657 yeterlidir, yeter ki çalıştırılsın." şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum