7 Ocak 2019 Okullar Tatil mi - Kar tatili olan İller

7 Ocak 2019 Okullar Tatil mi - Kar tatili olan İller

7 Ocak okullar tatil mi ? Yurdun dört bir yanından yoğun kar yağışları başladı ve tüm öğrenciler kar tatili bekliyor. Kar tatili bekleyen iller arasında hangileri var? 7 ocak kar tatili var mı 7 Ocak 2019 kar tatili olan illeri sizlere aktarıyoruz

7 Ocak okullar tatil mi ? Yurdun dört bir yanından yoğun kar yağışları başladı ve tüm öğrenciler kar tatili bekliyor. Kar tatili bekleyen iller  arasında Konya ilinin hava durumunu ve 7 ocak kar tatili var mı 7 Ocak 2019 kar tatili olan illeri sizlere aktaracağız. 

Afyon kar tatili varmı? Kütahya 7 ocak okullar tatil mi gibi sorular geliyor. 

Okulları kar tatilinden dolayı kapalı olacağı eğitime ara olan illeri ve ilçeleri 7 Ocak 2019 Pazartesi günü hangi illerde ve ilçelerde Okulların tatil olacağı haberini Bu sayfada sizlere dakika dakika aratarak bilgilendirmek istiyorum. valilik ve Kaymakamlık makamlardan vermiş bulunduğu kar tatil haberlerini ilk bilgilerle çok çabucak sizlere ulaştırmayı gayeliyoruz.

Ülkemizde yoğun kar yağışı devam ederken, 7 Ocak 2019 Pazartesi günü okullar kar tatili olacak mı olmayacak mı şimdiden merak ediliyor.

Ülkemizin Batı bölümünden başlayan Trakya başta olmak üzere Ege İç Anadolu Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi’ni sararak Doğu ve Güneydoğu bölgesi ne kadar bugün yurtta etkili olan soğuk hava ve kar yağışı birçok ilimizde okulların kar tatili yapmasına neden olacak ve eğitime ara verilecek.

7 Ocak 2019 Pazartesi günü okulları tatil olan kar ve soğuk sebebiyle buzlanma nedeniyle eğitime ara verilen il ve ilçeleri burada sizlere yazarak bilgilendireceğiz.

Önemli Not: Lütfen 7 Ocak 2019 Pazartesi güncel kar tatili haberleri görmek için sayfayı ara sıra yenileyin.. 7 Ocak 2019 Pazartesi bir çok ilimiz tatil olacaktır. Çünkü kar yağışı ve soğuk hava devam ediyor..

İşte dakika dakika kar tatili haberleri. 

Son Dakika: Doğu Anadolu illerimizde yoğun kar var, 7 Ocak Pazartesi Okullar Tatil mi? Doğu Anadolu Bölgesi’nde 6 ilde kar yağışı beklendiği bildirildi. 
 
Manisa, Denizli, Bolu ve Eskişehir de yoğun kar yağışı devam ediyor, 7 Ocak Pazartesi Okullar Tatil mi? Kar tatil haberleri öğleden sonra verilmeye başlanacaktır.

Kırıkkale’de ve ilçelerinde 7 Ocak Pazartesi Okullar Tatil mi? Kırıkkale’de etkili olan kar yağışı sonrası çok sayıda köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel İdare Müdürlüğü karla mücadele ekipleri kapalı köy yollarını açmak için seferber oldu. Balişeyh, Delice, Yahşihan, Keskin, Sulakyurt ve Çelebi ilçeleri ile merkez köy yolları ulaşıma kapanırken, Kırıkkale’de Okulların 7 Ocak 2019 Pazartesi günü Tatil olacağı haberi akşam saatlerinde valilik tarafından açıklanacak ve ilk sitemizde yer alacak.. Lütfen bizi takipte kalın..
 
Ankara’da 7 Ocak Pazartesi Okullar Tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 6 Ocak günü yapılan duyuruya göre, bugün sabah saatlerinden itibaren Ankara’da başlaması beklenen kar yağışlarının gece saatlerine kadar zaman zaman kuvvetli şekilde devam ederek 8-15 santimetre örtü bırakacağı belirtildi. Ankara’da 7 Ocak Pazartesi günü Okullar büyük ihtimalle Tatil olacak. Dakika dakika haber akışı için bizi takipte kalın..
 
7 Ocak pazartesi okulları tatil olan iller Son dakika 7 Ocak 2019 kar tatili haberleri: Hangi illerde okullar tatil? 7 Ocak’ta kar tatili olan iller… Ülkemiz genelinde görülen yoğun kış şartları sebebiyle birçok öğrenci ve veli gözünü valiliklerin duyurularına dikti. Herkes okulların kar tatili olup olmadığını merakla bekliyor. Peki 7 Ocak’ta hangi illerde okullar tatil? Kar tatili olan iller hangileri? İşte detaylar…İstanbul’da 7 Ocak’ta kar yağışından okullar tatil mi? 7 Ocak’ta Ankara ve İstanbul’a kar tatili var mı? Sorularına yanıtlar haberimizde..

7 Ocak 2019 Pazartesi günü hangi il ve ilçelerde okullar kar tatili yapacak eğitime ara verecek olan illeri ve ilçeleri burada sizlere tüm detaylarıyla birlikte yazacağız. Cuma günü yoğunlaşan kar Kırklareli Çanakkale Tekirdağ gibi birçok ilimizde Okulların tatil olmasına neden olmuştur. Etkisini artırarak devam edecek olan yoğun kar yağışı iç bölgelerimizde de birçok ili etkilerken Meteoroloji Müdürlüğü sık sık uyarılarda bulunarak yoğun kardan dolayı birçok ilimizde son dakika uyarısı geçerek şiddetli kar yağışından dolayı vatandaşların valilikleri Erkenden önlem almaya davet etti.

Okullardaki kar tatili haberlerini okulların bağlı bulunduğu il ya da ilçeler de ki en yetki sahibi kişi makamlar sağlıyor . şehirlerin kar tatili haberleri valiler doğrultu ından açıklanırken ilçelerdeki okulların kar tatil haberlerini ise Kaymakamlık makamları bildiriyor.

Geçen haftalarda çoğu il ve ilçede kar yağışından dolayı okullar tatil edilirken 7 Ocak 2019 Pazartesi günü de çoğu ilimizde yoğun kar yağışı nedeniyle Okulların tatil edileceği ve Eğitime çoğu il ve ilçede ara verileceği şimdiden belli oldu. Yoğun kar yağışının devam ettiği yolların kapandığı ulaşımın güçlükle gerçekleştirdiği çoğu ilimiz başta Trakya’daki illerimiz Ege Marmara ve İç Anadolu bölgesindeki şehirler başta olmak suretiyle çoğu ilde okullar 7 Ocak 2019 Pazartesi günü tatil edilecek.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.