Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine öğretim üyesi alınacaktır.  Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu,  2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

 

BİRİMİ

UNVANI

BÖLÜMÜ

DERECE

ADET

ARANAN NİTELİKLER

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Profesör

(1, 2, 3)

Elektrik Elektronik Mühendisliği

1

1

Doktorasını Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliğiyada Biyomühendislik alanlarının birinde tercihen yurtdışında tamamlamış olmak, biyomedikal işaret ve görüntü işleme, beyin işaretlerinin analizi, uyku işaretlerinin analizi ve hesaplamalı kardiyoloji alanlarında çalışmalar ve uluslararası bilimsel hakemli dergilerde yayınlar yapmış olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Doçent

(1, 2, 3)

Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği

2

1

Kimya bölümü mezunu olup, fizikokimya alanında tercihen yurtdışında doktora yapmış olmak, gaz faz kimyası alanında kütle ve lazer spektroskopisi ve teorik çalışmaları olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yardımcı Doçent

(1, 2, 3)

Endüstri Mühendisliği

3

1

Lisans ve doktora derecelerini Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlamış olmak. Karar teorisi, karar verme analizi, bilgi teorisi, stokastikprogramlama, sürdürülebilir enerji ve küresel ısınma konularında teorik ve pratik çalışmalar yapmış olmak. Tercihen dünyanın ilgili alanda saygın ve önde gelen üniversitelerinden doktora derecesi almış olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yardımcı Doçent

(1, 2, 3)

Makine Mühendisliği

4

1

Doktora derecesini Biyomekanik Mühendisliği bilim alanında tamamlamış olmak.

YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Doçent

(1, 3)

İşletme

2

1

Finans alanında doktora yapmış olmak, finansal risk yönetimi ile finansal tahmin ve modelleme konularına yönelik araştırma çalışmaları, ulusal ve uluslararası taranan dergi, kitap bölümleri ve konferans yayınları bulunmak. 

1- Eğitim-öğretim  %100 İngilizce olacağından bütün kadrolara yapılacak müracaatlar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 28.06.2009 tarih 27272 sayı ile Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmeliğinin 7 inci maddesinin 3 üncü fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına haiz olması gerekmektedir.

2- Tercihen dünyanın ilgili alanda prestijli ve önde gelen üniversitelerinden doktoralı olmak ve doktora sonrası teorik ve deneysel araştırma çalışmaları ve tecrübeleri bulunmak.

3- Araştırma ve yayınları ile Üniversitemize ciddi katkı yapma potansiyeli bulunmak.

2455/1-1

—————

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır.  Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

 

Birimi

Unvanı

Bölümü

Derece

Adet

Aranan Nitelikler

Mühendislik Fakültesi

Yardımcı Doçent

Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği

3

1

Kimya bölümünden doktoralı olmak. Atomik absorbsiyon spektroskopisi, ayırma zenginleştirme teknikleri, türleme, katı faz ekstraksiyonu, birlikte çöktürme, çözünürleştirmeteknikleri, karbon nano tüpler, farklı çevre örneklerinde ağır metal konsantrasyonları, ağır metal giderimi için adsorbent üretimi ve karekterizasyonu konularında araştırma çalışmaları ve uluslararası bilimsel dergi yayınları bulunmak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.