Açıköğretim Sınavlarında Görevli Öğretmenler Ne Kadar Ücret Alacaklar?

Açıköğretim Sınavlarında Görevli Öğretmenler Ne Kadar Ücret Alacaklar?

AÖF sınav görevlendirmeleri yapıldı. Peki Açıköğretim Sınavlarında Görevli Öğretmenler Ne Kadar Ücret Alacaklar? 2016 AÖF Sınav Görevli Ücretleri Ne Kadar Oldu? Öğretmenler açıköğretim sınavlarında aldıkları görev karşılığında ne kadar ücret alacaklar? An

AÖF 2016 Bahar dönemi sınav görevlendirmeleri yapıldı. Açıköğretim sınavlarında görev alacak öğretmenler belli oldu. Peki Açıköğretim Sınavlarında Görevli Öğretmenler Ne Kadar Ücret Alacaklar? 2016 AÖF Sınav Görevli Ücretleri Ne Kadar Oldu? Öğretmenler açıköğretim sınavlarında aldıkları görev karşılığında ne kadar ücret alacaklar? Anadolu üniversitesi açıköğretim sınavları gözetmen ve salon başkanı 2016 ücretleri ne kadar oldu? 

2016 yılının gelmesiyle beraber maaşlara ve diğer ücretlere zam yapıldı. AÖF sınav görevli ücretlerine de zam geldi. Açıköğretim sınavlarında görev alan öğretmenlerin alacakları ücretleri Mebpersonel.com olarak öğrendik.

İşte yeni ücret tarifeleri:

Gözetmen: 85 TL
Salon Başkanı: 95 TL

ÖSYM sınavlarında ücretler bilindiği üzere uzun zamandır en yüksek sınav ücretleriydi. MEB sınav görevi ücretleri de yine 2016 yılıyla beraber zamlandı ve ÖSYM ücretlerine yaklaştı. Bu ücretlerle kıyaslandığında AÖF sınav ücretleri en düşük sınav görevi ücreti olarak kalmış oldu.

mebpersonel.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.