Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

1 - Profesör Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

2 - Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

3 - Yardımcı Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ VE TARİHİ: Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, diğer adayların ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir Yardımcı Doçent Adayları için yabancı dil sınavının yer ve tarihi ilgili birimlerce bildirilecektir.

Müracaatlar ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılmalıdır.

 

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

ÜNVANI

DRC

ADET

AÇIKLAMA

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Farmakoloji ve Tıbbi Farmakoloji

Prof.

1

1

Tıbbi Farmakoloji alanında doktora yapmış olmak ve aynı alanda doçentlik unvanı almış olmak, miyokardiyal iskemi- reperfüzyonalanında çalışmaları bulunmak.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İşletme

 

Doç.

1

1

Muhasebe alanında doçent unvanı almış olmak.

Fen Edebiyat Fakültesi

Felsefe

Sistematik Felsefe

Doç.

1

1

Din Felsefesi, Ahlak Felsefesi ve Kültür Felsefesi üzerinde çalışmış olmak, Uluslararası bir projede görev yapmış olmak.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Gıda İşleme

Gıda Teknolojisi

Doç.

1

1

İlgili alanda doktorasını yapmış ve doçentliğini almış olmak, beyaz etlerde film ve kaplamalar üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Kahta Meslek Yüksekokulu

Su Ürünleri

 

Doç.

1

1

Marinasyon ve Dondurulmuş Balık konularında çalışmalar yapmış olmak.

Tıp Fakültesi

Cerrahi Tıp Bilimleri

Çocuk Cerrahisi

Yrd. Doç.

1

1

Ratlarda deneysel olarak oluşturulan özofaguskoroziv  yanıklarında mezenkimal kök hücre uygulamasının yara iyileşmesi üzerine etkileri üzerinde çalışmış olmak.

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Yrd. Doç.

3

1

Prematüre Retinopatisi  (ROP) konusunda deneyimli olmak, yenidoğan konusunda en az 3 yıl deneyimli olmak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.