Afrin operasyonu bir turnusol kağıdı olmuş...

Afrin operasyonu bir turnusol kağıdı olmuş...

Afrin/Zeytin Dalı Operasyonu Afrin’den Sonra Tefrika Tahrik Tahrip Ve Tezvirat Birliklerine De Gelsin

Afrin/Zeytin Dalı Operasyonu Afrin’den Sonra Tefrika Tahrik Tahrip Ve Tezvirat Birliklerine De Gelsin

Sevgili ve Saygıdeğer Kardeşlerim;

20 Ocak 2018 de Anadolu’nun koç yiğitlerinden oluşan Türk ordusu ülke ve Bölge Güvenliğimiz için, Dünya’nın ve Türkiye’nin her yerinden büyük bir destek ve takdir alarak Afrin/Zeytindalı operasyonunu başlattılar.

Alperenlerimiz, aslanlarımız yine bekamız ve komşumuzda ki zulmü bitirmek için yani nizam ı alem için, PKK/YPG/DEAŞ’dan oluşan ve tüm Türkiye düşmanlarının desteklediği bu çapulcu güruhunun kandilden sonra ki en önemli ikinci ini olan Afrin’e doğru Operasyona başladılar.

Rabbim gazalarını mübarek etsin, askerimizi polisimizi, ülkemizin güvenliği ve refahı için mücadele veren tüm kahramanlarımızı, kınalı kuzularımızı korusun, kollasın, bizlere bağışlasın inşallah.

Devletimizi ve ordumuzu her daim muzaffer kılsın inşallah.

Rabbim Vatan, millet, ezan diyerek göğüs göğüse çarpışan, geri dönmeyi düşünmeden ya şehidim ya gazi diyen Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun.

Elbet siyasi irade koyan ,devletimiz ve milletimizin refah ve huzuru için durmadan gece gündüz çalışan, başta Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ve tüm çalışma arkadaşlarından ; zor günlerin devlet adamı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiden Rabbim  razı olsun,muvaffak etsin, muzaffer etsin.

Milletimize yine destan ve tarih yazdıracak zaferler nasip etsin.

Sevgili Kardeşlerim,

Bu operasyona ne gerek vardı, burada ne işimiz vardı diyenlere, hatta daha ileri giderek düşmanca hümanist edebiyatı ile milli birlik ve beraberliğimizi, devletimizin bekasını tehdit eden terör ve şer odaklarının ağzı ile konuşanlara ağzından köpükler saçanlara, onları topraklarını savunan kahramanlar gibi göstermeye çalışanlar , bu milletin bir evladı olarak , Çankaya Çorumlular Eğitim ve dayanışma Derneği başkanı olarak, bir Tıp doktoru olarak diyorum ki:

Hayırdır?!! Bu sancınız niye? bu karın ağrınız niye? bu hazımsızlığınız niye ?

-Bu operasyona ancak:

-Kör,sağır, kalbi mühürlü üç maymunu  oynayanlar

-Kızılelmaya şirktir diyen patolojik vakalar

-İlay ı kelimetullah davası için nizam ı alemi reddeden ruhu satılmışlar

-Şehadet ve gaziliği bilmeyen köksüzler

-Emperyal güçlerin kuklaları ve onlara binlerce kilometre öteden buralarda ne işiniz var diyemeyen yerli işbirlikçiler

-Kötü Sabbah taklitleri, FETÖmankurtları

-Sahibinin sesi beslemeler

Velhasılı saymakla bitmeyen  bozuk zevatlar ve şürekaları, sokak çapulcuları, it oğlu it sürüleri… karşı çıkarlar, istemezler, karalamaya kalkarlar.

Ne güzel demiş Cemil Meriç Üstad “Artık sağcı solcu kalmadı..Elimizde bir vatan kaldı,birde vatan hainleri”

Evet Afrin operasyonu bir turnusol kağıdı olmuş, tarafları netleştirmiştir. Yüce Türk Milleti bu sefil ve sefihleri unutmayacak ve affetmeyecektir.

Bu şanlı mücadelemize karşı çıkan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiyi ele geçiren kimin vekili olduğu belli  olmayan vekiller, sözde yazar çizer tayfası, traji-komik sanatçı şürekası, ilim adamı kisvesi altında her türlü filmi çevirenler ve elbet ele geçirilmiş devşirilmiş STK’lar “yuh size yuh” yazıklar olsun, bu memleketin ekmeği size haram olsun, PKK/YPG masumları katlederken neredeydiniz, terör örgütleri ve yandaşları sokakları yıkıp yakarken, insanlara her türlü işkence ve zulmü yaparken,evlerinden yurtlarından ederken, askerimizi- polisimizi-öğretmenlerimizi-hakim ve savcılarımızı şehit ederken neredeydiniz.

Üç bin çocuğu dağlara kaçırırken gaflet uykusundamıydınız ,ayık mı değildiniz?

Sevgili Kardeşlerim,

Hepinizin malumu aynı zamanda tıp doktoruyum, genel Cerrahi Uzmanıyım, bu kutsal meslekte 23. Yılımdayım.

Bunca yıldır sadece çalışabilmem için kanuni ve yönetmelik zorunluluğu gereğince bağlı olmak zorunda kaldığım, hiçbir zaman benim temsilcim olarak görmediğim ”Tabipler Birliğinin” gayr i milli söylemlerine Afrin operasyon karşıtı açıklamasını da ekleyen bu şer birliğinin bu açıklamalarını Şerefli bir Türk Hekimi olarak lanetliyorum kınıyorum, kabul etmiyorum , reddediyorum.

Bir çok meslektaşımın da benimle aynı görüşte olduğunu biliyorum. Devletimizi bu “İST”izmin merkezi olmuş örgüte gereğini yapmaya davet ediyorum, bizleri de böyle bir yapıya zorla bağlayan kanuni bozuklukları düzenlemeleri yapmalarını acil talep ediyorum.

Meslektaşlarımdan rica ediyorum ki bizi ve böyle kutsal bir mesleği bu zihniyetin elinden almak  için tüm demokratik ve hukuki yollar ile mücadelemizi  bir an evvel başlatalım.

En kısa zamanda bu milletin has evlatları  buraları ele almalı ve şanlı Türk bayrağımız ile kültürümüzün temsilcisi zihniyet buralara hakim olmalıdır. Böylece birlik ”TÜRK TABİBLER BİRLİĞİ” adını layığı ile taşımalıdır.

Şahsım olarak, bir STK başkanı olarak, bir doktor olarak başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere , tüm devlet yöneticilerimize sesleniyorum;

Biz TEK MİLLET TEK BAYRAK TEK VATAN TEK DEVLET DAVASINDA , İNŞA VE İHYA DAVASINDA, NİZAM-I ALEM DAVASINDA

-Milletimizin,devletimizin ,şanlı ordumuzun yanındayız

-Vatan,Bayrak,Ezan için yardan geçeriz serden geçeriz,

-Bu bedenler bu yürekler şehadete de hazır gaziliğe de hazır

Biz buradayız.

Daha ölmedik Elhamdülillah!

Dimdik ayaktayız evvel Allah.

Evet sevgili kardeşlerim,

Dün ceddimizin cephe cephe Malazgirt’te, Viyan’ da , Çanakkale’de, Balkanlar’da, Kafkaslar’da, Hicaz’da, Yemen’de, Kore’de ne işi var ise bizim de Afrin’de, Menbiç’te o işimiz var.

Zira biz Yerli ve Milliyiz, merhamet ve kadim nizam medeniyetinin çocuklarıyız. Bizi Şehidimizin vasiyetini anlayanlar, analarımızın duasını hissedenler, Mehmetçiğimizin beklemesinler deyişini  duyanlar, yani Nur dağının çocukları anlar.

Gayri milli gayri dini, zulüm ve fısk medeniyetinin, Olimpos dağının çocukları anlamazlar.

Türkiye dostuna yunus yüzünü, düşmanına yavuz yüzünü elbet gösterecektir.

Zulmü eliyle düzeltecektir.

Tezvirat tekeri çevirenlerin çomağını da uygun bir yere monte edecektir.

Afrin/Zeytindalı Operasyonu  başta olmak üzere devletimizin yaptığı tüm hamleler bir inançla bir imanla bir şuurla yapılmaktadır ve yapılmaya da devam edilecektir inşallah.

Bu şuur iman ve Kızılelma iradesiyle yoğrulmuş , yerlilik ve millilik medeniyet tasavvuru ile de şekillenmiştir.

Üçü-beşi konuştu diye bu millet durmaz kızılelmasına yürür inşallah.

Millet olarak milli birlik ve beraberlik şuuru ile kenetlenme ve dayanışma ile dün 15 Temmuz, bugün Afrin operasyonu yarın yedi düvel vız gelir tırıs gider evvel Allah.

Allah cc devletimizi ve milletimizi korusun ve yüceltsin

Yaşasın ve ruhları şad olsun kan ve can veren şehitlerimiz,

Yaşasın gazilerimiz,

Yaşasın Devleti ve Milleti ile Türkiye Cumhuriyeti

……Yol ver Türk ün bayrağına…..

Gayret bizden Tevfik Allah ‘tandır.

“…ve Nasran Aziza”

 

Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu

Genel Cerrahi Uzmanı 

http://www.habertrendi.com/afrin-operasyonu-bir-turnusol-kagidi-olmus-50yy.htm

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.