Ailesi Enes Kanter'i evlatlıktan reddetti!

Ailesi Enes Kanter'i evlatlıktan reddetti!

Medeniyet Üniversitesi öğretim görevlisi Mehmet Kanter, oğlu Enes Kanter'i evlatlıktan reddettiklerini duyurdu.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Türk bayrağını gururla dalgalandırmak yerine FETÖ'nün sosyal medyadaki tetikçiliğini yapmayı tercih eden basketbolcu Enes Kanter'i ailesi evlatlıktan reddetti.

Oğlunun FETÖ tarafından hipnotize edildiğini söyleyen baba Mehmet Kanter, kaleme aldığı mektupla oğlunu evlatlıktan reddettiğini açıkladı.

FETÖ'CÜ KANTER'E AİLE DARBESİ

"Kendisinin FETÖ terör örgütü tarafından hipnotize olduğunu ve kullanıldığını düşünüyoruz. İnsanlar yanlışlıklar yapabilir. Yanlıştan dönmenin erdem olduğunu defalarca söyledik ancak ikna edemedik. Ben babası ve bütün Kanter aileleri olarak FETÖ terör örgütü tarafından yapılan çirkin darbeyi kınıyor ve lanetliyoruz.

Enes'i başta ben babası ve Kanter aileleri evlatlıktan reddediyoruz. Bir an önce soy ismini değiştirmesini istiyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız ve Türk halkından böyle bir çocuğum olduğu için utanç duyarak özür diliyorum."

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Bu arada FETÖ'cü Enes Kanter'in babası, Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Kanter, geçtiğimiz günlerde açığa alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.