Akşener: Türkiye tefeci piyasasına döndü

Akşener: Türkiye tefeci piyasasına döndü

Meral Akşener: Geçen hafta bir kamu bankamız 300 milyar dolar borçlandı. 4 katı fazla maliyetle Türkiye borçlandı. Türkiye tefeci piyasasına döndü. Faize yatan paranın emekten çok kazandığı ekonomi iflah olabilir mi?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener haftalık grup toplantısında konuştu.

İştre Akşener'in sözlerinden satır başları

Hazırladıkları 2019 bütçesinde Saray'ın bütçesi 3 kat artıyor. El insaf beyler... Almanya'da 11 bin makam aracı var. Türkiye'de kiralıklarla birlikte 111 bin... Bu israfa bir an önce son verin. Çalışanlara enflasyon zammı yapın.

Geçen hafta bir kamu bankamız 300 milyar dolar borçlandı. 4 katı fazla maliyetle Türkiye borçlandı. Türkiye tefeci piyasasına döndü. Faize yatan paranın emekten çok kazandığı ekonomi iflah olabilir mi?

Fındık için önlemler alınmalı. Bize kulak verin Türkiye'ye kıymayın. Stoklu çalışma imkanı sağlanmalı. Fisko Birlik güvence altına alınmalı. Üreticiye güvence verilmeli. Fındık üreticisini yıllardır danışmanları aracılığıyla yabancılara ezdiren iktidar bir şeyler yapmalıdır.

İktidar mart ayına kadar ekmeği zararına satış yaptıracaktır.

Emeklilikte yaşa takılanlar için meclise verdiğimiz teklifi AK Parti reddetti. Suriyeliler'e harcanan 200 milyar lirayı milletimize yüklemeye hakkınız var mıydı. Kendisi 46 yaşında emekli olmuş, millete yük.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.